Zomerfotowedstrijd 2008

Door De Redactie

Een hele zomer lang ging Libelle op zoek naar de typische zomerberoepen. Een pretparkanimator, een ijsjesverkoper, een uitbater van een dierenpension,... je kreeg hun verhaal week na week te lezen vanaf 3 juli. Online gingen wij op zoek naar jullie tofste foto's die perfect bij deze onderwerpen pasten. Je maakte kans op een luxe-reis voor twee personen naar de Dominicaanse Republiek. De wedstrijd is ondertussen afgelopen en de winnaar wordt zo snel mogelijk persoonlijk verwittigd.

Week 6 – Campinghouder

De hele dag frisse lucht en groen om je heen: niets is beter dan een kampeervakantie om tot rust te komen. Maar voor campinguitbaters is de zomer drukdrukdruk! In Libelle 32 (7 augustus 2008) verkent redacteur Yasmine het leven op de camping en hoort ze een campinguitbater uit over zijn dagtaak.

[LINK_TEXT id=1]van andere surfers.

 

Week 5 – Ijsverkoper

Misschien wel hét teken dat het zomer is: het muziekje van de ijskar die door de straten toert. Redacteur Yasmina reed voor Libelle 31 (31 juli 2008) mee met een crème van een 'ijscoman'. De reportage lees je in Libelle 31!

[LINK_TEXT id=2]van andere surfers.

 

 

Week 4 – Festivalsteward

 

Terwijl jij geniet van een stevig of heerlijk concert, probeert de festivalsteward alles in goede banen te leiden. Z'n verhaal lees je in Libelle 30 (24 juli 2008).

[LINK_TEXT id=3]van andere surfers.

 

 

 

Week 3 – Stewardess

Terwijl jij onderuit zakt met een drankje, lopen zij zich de benen van onder het lijf. Purser Bettie en haar crew zorgen met de lach voor jouw veiligheid en comfort tijdens een vliegreis. Haar verhaal lees je in Libelle 29 (17 juli 2008).

[LINK_TEXT id=4]van andere surfers.

 

 

 

Week 2 – Pretparkanimator

Hoe leuk is het om de hele dag rond te huppelen als een grote muis of een luie kabouter? Redactrice Karolien vroeg het aan Plop, Kwebbel, Lui, Wizzy & Woppy: pretparkanimators van dienst in Plopsaland! Hun verhaal lees je in Libelle 28 van 10 juli 2008. 

[LINK_TEXT id=5]van andere surfers.

Week 1 – Eigenaar van een dierenpension

Al 25 jaar runt Nicole Delespierre een dierenpension. Met haar man Frans deelt ze een passie voor honden en samen met medewerker Halina verzorgt ze dag na dag de beestige vakantiegangers. Haar verhaal lees je in Libelle 27 van 3 juli 2008.

[LINK_TEXT id=6].


Partner Content