Zomerhoroscoop: Boogschutter 23/11 – 20/12

Door De Redactie

Of je nu op vakantie bent aan het andere einde van de wereld of gewoon thuisblijft, de sterren hebben heel wat moois voor je in petto!

Het wordt een zeer inspirerende vakantie!

De ene meevaller na de andere! 

Het wordt een zonnige zomer voor jou. Ga je op snelle citytrip of trek je op lange luiervakantie? In elk geval heb je het ongelooflijk naar je zin. Blijf je gewoon thuis? Ga dan op ontdekkingsreis in eigen streek en spreek mensen aan. Je legt opwindende nieuwe contacten.

Zalige tijden

  • In juli heb jeeen aantal aangename ontmoetingen. Je bezoekt boeiende plekken, neemt deel aan artistieke evenementen, doet aan sport… en je beleeft telkens zalige tijden.
  • Augustus wordt volgens Mars een maand om luilekker niets te doen. Tegelijkertijd voel je je dankzij Neptunus erg aangetrokken door de zee. Maar laat je niet verleiden door schone schijn: als je op een chique party op het strand wordt uitgenodigd, vraag je dan af of je niet liever met een fles wijn en wat vrienden in het park zou willen zitten.

Leve de liefde

  • Aan romantiek geen gebrek deze zomer: Venus maakt je onweerstaanbaar tijdens de eerste twee weken van juli en augustus. Je oogst bewonderende blikken van je omgeving en je kunt er maar beter ten volle van genieten. 

Je favoriete zomerpartners

Met Tweelingen, Leeuw en Ram kun je uitstekend opschieten. Ook Waterman en Weegschaal zijn goede metgezellen.

Ga je op vakantie met een Boogschutter? 

Dan kun je rekenen op plezier, humor en… heerlijke etentjes! 

Partner Content