Zomerhoroscoop: Kreeft 22/6 – 23/7

Door De Redactie

Of je nu op vakantie bent aan het andere einde van de wereld of gewoon thuisblijft, de sterren hebben heel wat moois voor je in petto!

Romantiek en zalig relaxen, wat wil je nog meer?

Helemaal ontspannen! 

Zonnebaden aan het zwembad en eten bij kaarslicht staan beslist op je zomerprogramma, want relaxen is de boodschap. Heeft je geliefde zin om te gaan eilandhoppen in Griekenland? Als je daar geen zin in hebt, maak dan een deal. Hij mag eilanden verkennen, terwijl jij je laat verwennen in de dichtstbijzijnde wellness.

Levenskunst en goede gesprekken

  • Tot half juli zet Jupiter jouw levensgenieterskantje in de verf: jij zoomt in op alles wat mooi en aangenaam is. Je plukt de dag en anderen bewonderen je daar om. Ze kunnen nog iets van je leren.
  • Daarna wordt het tijd voor goede gesprekken: geniet van het samenzijn met de mensen die je na aan het hart liggen en praat met elkaar. Vrijgezellen doen er goed aan gewoon maar een praatje te gaan maken met iemand die ze leuk vinden.

Leve de liefde!

  • Van half juli tot half augustus staat Venus in je teken. Je dagen en je nachten krijgen daardoor extra kleur.
  • In augustus beleef je de nodige passie. De band met je geliefde wordt nauwer worden aangehaald – als je je partner ten minste goed gekozen hebt. Wees niet bang om te zeggen wat je wilt en onderhandel eventueel.

Je favoriete zomerpartners

Je raakt geïnspireerd door Vissen, de Schorpioen stimuleert je en Maagd helpt je om een droom waar te maken.

Ga je op vakantie met een Kreeft? 

Verwen hem dan maar goed! 

Partner Content