Yes, ze zijn er weer: onze zes zalige zomerromans!

Yes, ze zijn er weer: onze zes zalige zomerromans!

Een lach, een traan en een krop in de keel. Fantastisch toch, hoe een goed boek je volledig kan meeslepen. Ben jij nog op zoek naar wat zomerse lectuur voor aan het zwembad of op je terras? Goed nieuws: onze zomerromans zijn weer te verkrijgen!

Een klein voorsmaakje:

We hebben ze gelezen én goedgekeurd, onze nieuwe Libelle zomerromans. En het belooft weer een zomer vol beklijvende en (ont)spannende verhalen te worden. Vanaf deze week vind je drie weken lang een bon in Libelle waarmee je de zomerromans in huis haalt voor maar 6,95 euro per boek!

Toch al een tipje van de sluier? Deze eerste twee liggen vanaf deze week klaar voor jou!

1. ‘In de schaduw van het Palazzo’ van Santa Montefiore

Haal dit boek voor slechts 6,95 in huis met de Libelle-bon

In een notendop: Luca Chancellor wordt op een dag wakker in Londen en beseft dat niks hem daar nog houdt: zijn huwelijk is voorbij, het contact met zijn dochters verloopt moeizaam, zijn job in de City is inhoudsloos. Hij vertrekt naar het Italiaanse palazzo van zijn ouders en raakt er gefascineerd door de mysterieuze vrouw Cosima en het jongetje dat haar overal volgt.

Gelezen én goedgekeurd door reportagecoördinator Tine:

 

 

2. ‘Achter gesloten deuren’ van B.A. Paris

Haal dit boek voor slechts 6,95 in huis met de Libelle-bon

In een notendop: Jack en Grace lijken het perfecte paar. Hij is een knappe, rijke advocaat, zij z’n charmante, elegante echtgenote. Maar hun liefde heeft ook een vreemd kantje. Waarom gaat Grace nooit mee lunchen met de vriendinnen, ook al werkt ze niet? Waarom neemt ze nooit de telefoon op? En waarom heeft de slaapkamer van hun statige huis tralies voor het raam?

Gelezen én goedgekeurd door eindredacteur Annelies:

Haal ze voor een prikje in huis…

… met de bon die je deze week in je Libelle vindt! Deze actie is geldig van 29 juni tot en met 27 juli 2019, zolang de voorraad strekt. *

 

*Deze aanbieding is niet geldig op de voorraad op de winkelvloer tegen de gewone handelsprijs noch op de webshop van Standaard Boekhandel.

Ook interessant:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)