Yes, ze zijn er weer: onze zes zalige zomerromans!

Yes, ze zijn er weer: onze zes zalige zomerromans!

Even wegdromen bij een ontroerend of zeemzoet liefdesverhaal: het is met stip één van onze favoriete verzetjes. Ben jij ook fan van feelgoodromans? Goed nieuws: onze heerlijke zomerromans zijn er weer om binnenkort lekker onderuit te zakken! 

Zes romans om te verslinden

Ben jij nog op zoek naar wat zomerse lectuur voor aan het zwembad of op je terras? Wij hebben weer – naar jaarlijkse gewoonte – enkele pareltjes voor jou uitgekozen om een zomer lang bij weg te dromen! En niemand minder dan onze hoofdredactrice Karen Hellemans herself heeft ze gelezen én goedgekeurd.

Het belooft dus een zomer vol beklijvende en (ont)spannende verhalen te worden!

Een voorsmaakje: de eerste 2 zomerromans

“Daar waar de rivierkreeften zingen” – Delia Owens

HET VERHAAL IN EEN NOTENDOP

Dit wonderlijke verhaal speelt zich af in North Carolina, in een moerasgebied waar Kya Clark in haar eentje opgroeit. Arm, maar te midden van een natuurpracht waarin ze zich helemaal thuisvoelt. De mensen uit het nabijgelegen stadje vinden haar maar raar en noemen haar ‘het moerasmeisje’. Als Kya twee jongemannen uit de stad leert kennen, ontdekt ze dat er ook een andere wereld is. Maar dan wordt een van hen dood teruggevonden en valt de verdenking op Kya…

3 redenen waarom je dit boek volgens Karen moet lezen:

  1. Een bijzonder hoofdpersonage:Wat een kracht gaat er uit van Kya, die van jongs af aan uitdaging na uitdaging met de nodige vindingrijkheid overwint. Inspirerend! Je leeft helemaal mee met dat kleine meisje en de latere jonge vrouw.”
  2. Adembenemende natuur: “De schrijfster, Delia Owens, werkte lange tijd als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Haar natuurbeschrijvingen zijn adembenemend mooi. Door haar ogen reis je naar een gebied waar je niet snel in het echt zult komen.”
  3. Meeslepend tot het einde: “Geen wonder dat dit mooie en verrassende boek is uitgegroeid tot een bestseller, en dat de vertaalrechten verkocht zijn aan maar liefst 41 landen. Ongetwijfeld wordt dit boek ooit verfilmd.”

“Tot snel!” – Beth O’Leary

HET VERHAAL IN EEN NOTENDOP

Twintiger Leena woont in Londen en heeft zich na het overlijden van haar zus volledig op haar job gestort. Ze lijkt gelukkig, met haar vriend en haar hippe leventje, maar het tegendeel is waar. Als ze op kantoor instort, verplicht haar baas haar twee maanden vakantie te nemen. Ze besluit bij haar oma Eileen op het platteland te gaan logeren. Die is op zoek naar een nieuwe liefde, maar in het Engelse dorpje waar ze woont, is het aanbod aan mannen bedroevend klein. En dus wisselen oma en kleindochter van huis en krijgt Eileen het avontuur dat ze zoekt, en Leena de rust…

3 redenen waarom je dit boek volgens Karen moet lezen:

  1. Pure feelgood: “‘Tot snel!’ is een echte feelgoodroman, met een oudere dame in een glansrol. Zelden lees je op zo’n fijne, humoristische manier over de amoureuze avonturen van een zeventigplusser.”
  2. Het Engelse decor: “Geen mooier decor voor een romantisch verhaal dan Engeland. In dit boek laat je je meevoeren naar het Engelse platteland én naar het hippe Londen.”
  3. De kleurrijke figuren: “Zowel de buren in het dorp van Eileen als de Londense vrienden van Leena zullen een glimlach op je gezicht toveren. Dit is echt zo’n boek dat je helemaal blij maakt. Ideaal voor als je behoefte hebt aan een warme knuffel.”

Haal ze voor een prikje in huis …

… met de bon die je deze week in je Libelle vindt! Vanaf dan vind je drie weken lang een bon in Libelle waarmee je maar 7,95 euro per boek betaalt!

 

Deze actie is geldig van 25 mei tot en met 17 juli 2021, zolang de voorraad strekt.*

*Deze aanbieding is niet geldig op de voorraad op de winkelvloer tegen de gewone handelsprijs noch op de webshop van Standaard Boekhandel.

Ook interessant:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)