Yes, ze zijn er weer: onze zes zalige zomerromans!

Door Rani Merckx

Even wegdromen bij een ontroerend of zeemzoet liefdesverhaal: het is met stip één van onze favoriete verzetjes. Ben jij ook fan van feelgoodromans? Goed nieuws: onze heerlijke zomerromans zijn er weer om je binnenkort lekker in te verliezen.

Zes romans om te verslinden

Ben jij nog op zoek naar wat zomerse lectuur voor aan het zwembad of op je terras? Wij hebben weer – naar jaarlijkse gewoonte – enkele pareltjes voor jou uitgekozen om een zomer lang bij weg te dromen! En niemand minder dan onze hoofdredactrice Karen Hellemans herself heeft ze gelezen én goedgekeurd.

Het belooft een zomer vol beklijvende en (ont)spannende verhalen te worden. Geniet van veel romantiek, een vleugje geschiedenis, hoog oplaaiende emoties, soms ijzingwekkende spanning maar vooral: straffe dames in de hoofdrol!

De eerste 2 zomerromans:

‘Onder de Italiaanse zon’ – Santa Montefiore

HET VERHAAL IN EEN NOTENDOP

De 68-jarige weduwe Gracie verrast iedereen als ze haar Engelse dorpje inruilt voor een reis naar de Toscaanse zon. Haar dochter en kleindochter reizen mee om een oogje in het zeil te houden, maar ze weten niet dat er méér zit achter Gracies tripje dan zij laat uitschijnen.

Waarom je dit boek volgens Karen moet lezen:

  1. La Dolce Vita: “Dit is een heerlijk verhaal van drie generaties vrouwen die de liefde (her)ontdekken tegen de achtergrond van het wondermooie Italië.”
  2. Topauteur: “Santa Montefiore is één van mijn lievelingsauteurs en stelt nooit teleur, ook niet met deze roman.”

‘De verborgen apotheek’ – Sarah Penner

HET VERHAAL IN EEN NOTENDOP

Caroline viert haar trouwdag alleen, treurend om haar overspelige man. Als ze een oud apothekersflesje in de Theems vindt, ontdekt ze een link met onopgeloste moorden van tweehonderd jaar terug, toen een gifmengster vrouwen hielp om van hun man af te geraken. Wanneer ze besluit op onderzoek uit te gaan, heeft dat gevolgen voor het heden én het verleden…

Waarom je dit boek volgens Karen moet lezen:

  1. Meeslepend: “Dit is een historische roman met een duale tijdlijn die je helemaal meesleept. Dat idee van een apothekeres die gifmengsels maakt voor overspelige mannen is toch superintrigerend?”
  2. In de voetsporen van Sherlock Holmes: “Je speurt zelf mee door de straten van Londen van vroeger en nu. Spannend tot op het einde!

Zomerse lectuur aan een zacht prijsje

Haal met de onderstaande bon de roman(s) in huis voor slechts 7,95 euro per boek, en ga ermee naar een Standaard Boekhandel in jouw buurt!

Klik op de afbeelding om jouw bestelbon te downloaden.

Deze actie is geldig tot en met 23 juli 2022, zolang de voorraad strekt.*

*Deze aanbieding is niet geldig op de voorraad op de winkelvloer tegen de gewone handelsprijs noch op de webshop van Standaard Boekhandel.

Ook interessant:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content