Dol op wol? Win hier het nieuwe brei- en haakboek van LN Knits!

Door Rani Merckx

Wie soms haakt of breit, weet dat je er lekker rustig van wordt. En met het nieuwe brei- en haakboek van LN Knits haal je jouw portie ‘zen’ zo in huis!

Breien maakt blij!

Zelf aan de slag gaan met je breipriemen levert je niet alleen knusse en unieke creaties op, het is ook nog eens goed voor je gezondheid (lees: het is ontspannend). Met een beetje wol, wat creativiteit en véél liefde schud jij eender welk kledingstuk uit je mouwen … Of met behulp van het nieuwe brei- en haakboek van LN Knits dat je hier kunt winnen!

Breiboek met 35 succesvolle patronen

Speciaal voor het tienjarig jubileum van LN Knits geeft Ellen Kegels, het creatieve brein achter het fair fashion breigoedlabel, haar 35 succesvolste patronen prijs. Van een streelzachte sweater en beanie tot een warme poncho: met dit handige breiboek brei je zo je eigen pronkstukken!

Brei- en haakboek LN Knits, Essentials – 29,99 euro

 

Snel breien, jaren dragen: doe snel mee!

Ben jij een fervente breister en wil je wel eens iets anders uitproberen? Dit boek is een collector’s item, een must-have voor iedere breister. Haak dus zeker in op onze wedstrijd, en waag je kans!

Wat kun je winnen?

  • Het haak- en breiboek ‘Ln Knits, Essentials‘,
  • twee bolletjes wol t.w.v. € 30 per bol.

 

Deze wedstrijd loopt van 17 december tot en met 24 december 2020. Wees er dus snel bij!

 

Ook interessant:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content