Deze week in ‘De Eerste Show’ (21 tot 24 okt): thema boeken

Door De Redactie

Mechelen, 18 oktober 2013. In ‘De Eerste Show (van 21 tot 24 oktober) staan deze week boeken centraal, van kinderboeken en fictieverhalen tot iets stoutere boeken. Gastvrouw is deze week Els De Schepper

Op maandag

Op maandag heeft Els een ‘leesfee’ te gast: Emy Geyskenshoudt van voorlezen en kan er haar hart en ziel in leggen. En Sofie De Wulf van Stichting Lezen vertelt hoe je kinderen kunt stimuleren meer te lezen. 

Stoemp is echte winterkost: makkelijk, voedzaam en heel lekker. Culiredactrice Sofie komt langs met verrassende combinaties.

Volgend weekend gaat het winteruur in, en dat betekent een serieuze aanpassing voor je bioritme. Jana Maes, slaapexperte, vertelt wat de impact kan zijn. En Sylvie Matte weet als stewardess als geen ander wat je kunt doen om een jetlag te voorkomen. 

Op dinsdag

Op dinsdag vertelt Jos Smets over zijn passie voor luisterboeken. Hij heeft er al honderden verslonden.
An Desmet komt praten over het Geluidshuis, dat al jaren met succes luisterboeken met BV’s maakt.

Chrysanten kennen je vooral van op het kerkhof. Maar ze zijn ook heel populair om in huis te zetten. Angelo weet er alles over! 

Een boek waar je rooie oortjes van krijgt…dat is misschien wel 'Met drie in bed', het derde boek van seksuologe Kaat Bollen. Vanuit haar ervaringen in haar praktijk geeft ze tips om je seksleven een boost te geven. 

Op woensdag

Stel, je wilt zelf een boek schrijven…hoe ga je te werk? Ann Teirlynck heeft ambities om te schrijven en kan best tips gebruiken. Die krijgt ze misschien van debuterend auteur Valerie Eyckmans. Haar debuutroman werd genomineerd voor De Bronzen Uil. 

Halloween staat voor de deur! Anneke Van Hoof komt langs met leuke deco-tips.

En wie leuke uitstapjes zoekt voor de herfstvakantie, krijgt die ook in Eerste Show op woensdag.

Op donderdag

Op donderdag vertelt Sarah Beys van Standaard Boekhandel welke boeken vrouwen graag lezen. Joke Neuskens is een echte boekenwurm en kan haar passie voor lezen niet onder stoelen of banken steken. 

Visagiste Palmira wil ons weer mooier maken: ze heeft het over zelf je haar kleuren: makkelijk en goedkoop!

Bier een mannendrankje? Sofie en Gudrun bewijzen dat ook vrouwen dit gerstenat kunnen smaken.

 ‘De Eerste Show’, deze week met Els De Schepper, is er van maandag tot vrijdag op Libelle tv (kanaal 18, telenet) om 8.30, 13.45, 17 en 22.30 uur. Eveneens elke dag om 15.20 uur op Vijf.

Over Libelle tv

Libelle tv vertrekt vanuit het DNA van het Libelle merk. De zender brengt een rijke mix van positieve programma’s op maat van de Libelle-vrouw, de klok rond, 7 dagen op 7. Naast  het dagelijkse praatprogramma “De Eerste Show” zijn er o.a. het dagelijkse kookprogramma “Ilse Kookt”, stylingtips met Bé De Meyer in “Zij heeft Stijl”, humor van de allerkleinsten in “Flapuit” en inspirerende interieurtips in “De Finishing Touch”.

Libelle tv is te bekijken op Kanaal 18 van Telenet.

Binnenkort nieuw op Libelle tv: Toeters & Bellen (start 13/11)

U kunt contact opnemen met:

Sanoma Media Belgium – Ifke Nauwelaerts – +32 485 65 55 85 – ifke.nauwelaerts@libelle.be——————————————————————————————————————————–

SANOMA MEDIA BELGIUM NV

Sanoma Media Belgium NV is de uitgever van de Nederlandstalige magazines Feeling, Feeling Wonen, Flair, Libelle, Libelle mama en Libelle Lekker, Marie Claire Vlaamse editie, Marie Claire 2, Njam, Story, TeVe-Blad en Pink Ribbon, en van de Franstalige bladen Femmes d’Aujourd’hui, Flair, Gael, Gael Maison, Marie Claire Belgique, Marie Claire 2, Moustique, Télé Pocket en Pink Ribbon. Sanoma Digital Belgium is eigenaar van o.a. www.shedeals.be, www.libelle-lekker.be, www.styletoday.be, www.kieskeurig.been www.zappybaby.be. In 2012 riep Sanoma haar eerste radiozender in het leven: StoryFM. In zusterbedrijf Sanoma Regional worden een 40-tal nichetijdschriften uitgebracht zoals o.a. LovingYou en Attitude, en bij sQills, KungFu en Head Office kunnen onze klanten terecht voor Content Marketing.

Sinds juli 2011 is Sanoma 33% eigenaar van De Vijver Media (Woestijnvis, HUMO en SBS Belgium (Vier en Vijf)).

Sanoma Media Belgium maakt deel uit van de Sanoma Group, een veelzijdige mediaorganisatie die informatie, educatie en entertainment verzorgt voor miljoenen mensen in meer dan twintig landen.

Sanoma Media Belgium maakt kwalitatieve inhoud, interessante producten en diensten eenvoudig beschikbaar en beantwoordt aan de behoefte van zijn lezers, kijkers en luisteraars.

Het biedt een uitdagende en boeiende werkomgeving voor 10.000 mensen in ruim 20 landen. In 2012 haalde de groep een netto omzet van 2,4 miljard euro.

http://www.sanoma.be

Partner Content