Exclusief voor Libelle-abonnees: WIN 6×5 tickets voor de musical ‘Neverland, the adventures of Peter Pan’

Door Rani Merckx

Peter Pan, de jongen die kan vliegen en niet wilde opgroeien, is voor velen pure nostalgie. Deel je jeugdsentiment met de (klein)kinderen en doe mee met onze wedstrijd! 

Want in februari 2019 vliegt Peter Pan je tegemoet in een gloednieuwe, betoverende theaterversie, en jij kunt hier – samen met 4 anderen – gratis bij zijn!

Het verhaal

Een doodgewoon huis in Londen, waarin de familie Darling woont, krijgt op een nacht het bezoek van Peter Pan, een jongen nooit wil opgroeien. Als hij opgeschrikt wordt door de hond Nana, vliegt Peter verschrikt weer weg en vergeet zo zijn schaduw. Hij keert terug om hem op te halen, maar wordt ontdekt door de kinderen Wendy, Michael en John. Hij nodigt ze uit om mee te gaan naar het magische Neverland, waar hij woont. Met de hulp van het feetje Tinkelbel leren ze vliegen, en na een wilde vlucht boven Londen landen ze in Neverland.

Daar maken ze kennis met de meest diverse bewoners: de Verloren Jongens, indianen, zeemeerminnen… maar ook met Peters aartsvijanden: Kapitein Haak en zijn piratenbende. Samen met de Verloren Jongens willen Peter, Wendy, Michael en John eens en voorgoed komaf maken met Haak. Maar de kapitein laat zich niet zomaar kisten. De dingen worden er trouwens niet eenvoudiger op als Wendy romantische gevoelens voor Peter begint te krijgen, en een stikjaloerse Tinkelbel daar niet mee opgezet is…

Nieuw, modern jasje

‘Neverland, the Adventures of Peter Pan’ brengt het gekende verhaal van Peter Pan naar de 21ste eeuw, in een familiespektakel waarin de allernieuwste technologie, de moderne choreografie, acrobaten, beatboxers en streetdancers hand in hand samengaan met oeroude theatermagie. Dankzij de heldere muzikale vertelling, de schitterende kostuums en het imponerende decor van ontwerper Dan Potra, met onwaarschijnlijke videomapping-projecties, kom je ogen en oren tekort.

Net als Peter Pan zelf, zul je dit Neverland nooit meer willen verlaten!

Voor meer informatie ga naar de website van Music Hall.

Dit kun je winnen:

Wil jij hier absoluut bij zijn? Wel, je kunt gratis naar deze voorstelling! Wij geven namelijk 6×5 VIP tickets weg, ter waarde van 200 euro per persoon! Zo geniet je van:

  • ontvangst 2 uur voor de show,
  • 1 parkingkaart,
  • een walking dinner,
  • seats in de hoogste prijscategorie!

Waag nu je kans!

Bron: Music Hall. Beelden: ©Music Hall

Partner Content