Woman having a coffee break while working in the garden; Shutterstock ID 360415511; Projectnummer: Libelle online`; Uitgave: Artikel: win één van deze schoonmaak-huishoudgidsen; Traffic: Rani; Anders: thuis

Win een van deze handige schoonmaak- en huishoudgidsen voor in én rond je huis!

Door Rani Merckx


Koffievlekken op het tapijt, kalksporen in het bad, een voorraadkast die stilaan uitpuilt van de overbodige spullen… Voor deze en honderd andere schoonmaak- en onderhoudsprobleempjes weten deze boeken van aanpakken! Doe mee met onze wedstrijd en geen enkel hoekje in en rond je huis heeft nog geheimen voor jou.

Hop, aan de slag

Er zijn wel honderden tips en tricks om elk praktisch probleempje in en rond je huis aan te pakken. En vaak zijn er natuurlijke en goedkope oplossingen voor, die generatie na generatie worden doorgegeven. Met deze huishoudboeken van Lannoo heb je vanaf nu een antwoord op elke vraag over hoe, wat, waarom voor in je huis, in je keuken, in de moestuin en of het balkon. In de boeken vind je tal van tips, interessante weetjes zodat je meer plezier beleeft én tijd bespaart aan je lenteschoonmaak.

Waag je kans

Doe nú mee met onze wedstrijd en win een van deze handige leidraden naar een fris én proper lentehuis- en tuin.

Partner Content