Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Win 20x familietickets voor 4 personen voor LEGO® Discovery Centre Brussels

Door Rani Merckx

Heb jij thuis LEGO®-fans rondlopen of ben je zelf gek op het speelgoed? Dan is het gloednieuwe LEGO® Discovery Centre Brussels the place to be voor een leuke familie-uitstap!

Gloednieuwe LEGO® indoor attractie

Speelde jij als kind graag met LEGO-steentjes, en ben je maar wat blij dat je (klein)kind je voorliefde voor de iconische bouwblokjes geërfd heeft? Rep je dan samen naar de nieuwe LEGO® indoor attractie in het winkelcentrum Docks Bruxsel, waar er maar liefst 3.000 vierkante meter aan speelterrein is!

Het ultieme LEGO-avontuur

LEGO® Discovery Centre Brussels is een plek om samen te spelen, te ontdekken, te creëren en plezier te maken. Het is een plek waar fantasie geen grenzen kent, met twaalf speelzones waar vooral kinderen tussen twee en tien jaar en hun familie en vrienden zich volledig kunnen uitleven. 

Wat je er zoal kunt doen?

  • Neem plaats in de Imagination Express trein en reis door een immersieve LEGO®-wereld.
  • Spot nationale iconische gebouwen zoals het Atomium, de Grote Markt van Brussel en Manneken Pis, en laat je betoveren door een fantasierijke stad.
  • Leun achterover in de indrukwekkende 4D-bioscoop.
  • Maak je eigen ruimteschip en ga op ruimtemissie.
  • En nog véél meer!

Snuif de sfeer op met het onderstaande filmpje:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Voor een bezoekje aan de indoor attractie betaal je 22,95 euro, kinderen onder 3 jaar mogen gratis binnen. Volwassenen moeten vergezeld worden door een kind.

Klik hier voor meer info over de indoor attractie en de ticketverkoop.

Win familietickets!

Kriebelen je vingers om aan de slag te gaan met de kleurrijke steentjes? Dat komt goed uit, want wij mogen twintig toegangstickets weggeven, geldig voor 2 volwassenen (+18) en twee kinderen (vanaf 3 jaar)*! Het enige wat je hoeft te doen, is het juiste antwoord op de wedstrijd- en schiftingsvraag te geven.

Veel succes!

Deze wedstrijd loopt van 10 augustus tot en met 24 augustus 2022.

*Let op: ben jij één van de gelukkigen die met onze familietickets naar LEGO® indoor attractie kan? Vergeet dan zeker niet om een tijdslot te reserveren via www.legodiscoverycentre.be

LEGO, the LEGO logo, the Brick and Knob configuration, the Minifigure, DUPLO® and LEGO Discovery Centre are trademarks of the LEGO Group. ©2022 The LEGO Group.

Ook leuk voor (en met) je kroost:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!