© LEGO Discovery Centre Brussels

Doe-tip: met korting naar LEGO Discovery Centre Brussels

Door Rani Merckx

Heb jij thuis LEGO®-fans rondlopen of ben je zelf gek op het speelgoed? Dan is het LEGO® Discovery Centre Brussels the place to be voor een leuke familie-uitstap!

Het LEGO-walhalla voor de hele familie

Bouwt jouw kind graag met LEGO-stenen, en ben je op zoek naar een onvergetelijke ervaring vol speelplezier voor de hele familie? Rep je dan samen naar het LEGO Discovery Centre, de indoor attractie in Brussel, waar er maar liefst 3.000 vierkante meter aan speelterrein is!

Een ultiem bouwparadijs

LEGO® Discovery Centre Brussels is een plek om samen te spelen, te ontdekken, te creëren en plezier te maken. Het is een plek waar fantasie geen grenzen kent, met twaalf speelzones waar vooral kinderen tussen twee en tien jaar en hun familie en vrienden zich volledig kunnen uitleven.

Wat je er zoal kunt doen?

  • Neem plaats in het attractiewagentje van de Imagination Express trein en reis door een immersieve LEGO®-wereld.
  • Spot in de Mini-World enkele nationale iconische gebouwen zoals de Grote Markt van Brussel, Manneken Pis en nog veel meer, en laat je betoveren door een fantasierijke stad.
  • Leun achterover in de indrukwekkende 4D-bioscoop.
  • Doe mee aan de bouwworkshops waar een van de Master Model Builders (meesters in het bouwen met LEGO-stenen) je in een klein groepje een leuke constructie leert maken.
  • En nog véél meer!

Speel- en bouwplezier mét korting

Kriebelen je vingers om aan de slag te gaan met de kleurrijke steentjes? Voor een standaardticket betaal je normaal 25,50 euro, maar dankzij Shedeals geniet je nu van 25 % korting en betaal je slechts 19,13 euro voor een ticket*!

Bestel je tickets hier.

*Kinderen onder drie jaar mogen gratis binnen. Volwassenen moeten vergezeld worden door een kind.

Klik hier voor meer info over de indoor attractie.

Ook leuk:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content