Libelle.be werkt mee aan nieuwe communicatiemethode voor opsporingsberichten

Door De Redactie

Missing Children Europe (MCE) en Child Focus lanceerden vorige week het project NotFound, een nieuwe communicatiemethode voor opsporingsberichten. En daar werkt Libelle.be graag aan mee!

Het initiatief maakt het mogelijk om de ongevonden pagina's op het internet – de zogenaamde 404 foutmeldingen – in opsporingsberichten voor vermiste kinderen te veranderen.

Tot nu toe zorgden deze pagina's voor heel wat frustratie voor surfers, maar nu hebben MCE en Child Focus beslist om deze nutteloze ruimte betekenis te geven. Francis Herbert, secretaris-generaal van MCE: "Het idee opsporingsberichten in 404-pagina's te verwerken, leek ons meteen bijzonder interessant. We kijken steeds uit naar  nieuwe communicatiemogelijkheden om de opsporingsberichten voor vermiste kinderen te verspreiden."

Ondertussen stapten al heel wat bedrijven – waaronder Sanoma Digital én dus Libelle.be – mee in het project. Als je op Libelle.be een pagina wil bezoeken die niet meer bestaat of teruggevonden kan worden, krijg je een opsporingsbericht te zien (bekijk hier een [LINK_TEXT id=1]).

Maar het doel van dit project is zoveel mogelijk mensen en bedrijven aan te moedigen zich bij dit initiatief aan te sluiten via www.notfound.org. Aarzel dus niet om dit initiatief aan te kaarten in jouw bedrijf!

Partner Content