Libelle zomerwedstrijd: win een overnachting voor 4 personen in Parc Asterix

Door Rani Merckx

Ligt het aan het zonnetje of die gemoedelijke vakantiesfeer? De zomer maakt ons éxtra vrijgevig! Zo geven we iedere week, de hele zomer lang, een vakantie weg. Vandaag: Parc Astérix! En als je écht geluk hebt, geniet je zelfs van gratis toegang én mag je blijven slapen! 

De Galliërs heten je welkom

In Parc Astérix, 35 km ten noorden van Parijs, vind je een mix van 45 attracties en onweerstaanbare shows in 6 themagebieden:

  • de Galliërs;
  • het Romeinse Rijk;
  • het oude Griekenland;
  • de Vikingen;
  • Reis door de Tijd;
  • en Egypte.

Stap aan boord van de OzIris, een attractie in faraostijl, of de Goudurix, een grote achtbaan met zeven loopings. De kleine Galliërs gaan op ontdekkingstocht in la Forêt d’Idéfix. Kortom: in Parc Astérix beleven zowel jong als oud de tijd van hun leven!

Nieuw: de Gallische zomer in Parc Astérix

Elke dag van 21 juli tot 18 augustus geniet je tot 22u van het park. En mis ook zeker ‘Le Ciel vous tombe sur la tête’ niet, een unieke geluids- en lichtshow elke zaterdagavond van 14 juli tot en met 25 augustus!

Voor meer informatie klik hier!

Geniet van een verblijf met toegang tot het park en overnachting om een authentieke ervaring met familie of vrienden te beleven.

 

Meer informatie op www.parcasterix.fr

 

Zalig, die zomer!

Doe mee met onze wedstrijd en bezoek gratis de dappersten der Galliërs:

Dit kun je winnen:

  • 2x 1 overnachting voor 4 personen (inclusief: 4 toegangstickets voor volwassenen voor 2 dagen in Parc Astérix, een overnachting in Hôtel des Trois Hiboux (binnen het park), La Cité Suspendue of een van de partnerhotels van het Parc Astérix*, 4x dinerbuffet + 4x ontbijt voor 4 personen*;
  • of 80 toegangstickets!

*Volgens de openingskalender van het park en volgens de beschikbaarheid van hotels. De reserveringskosten en parkeertarieven van het hotel zijn inbegrepen. Niet inbegrepen: optionele annuleringsverzekering, reiskosten, lunch en parkeren op het park.

 

Wees er wel snel bij, de wedstrijd loopt van 10 juli tot en met 17 juli 2018 middernacht.

Strik die tickets naar Astérix en Obélix

Pssst, neem ook zeker eerst even het wedstrijdreglement door.

Deze wedstrijd is in samenwerking met Femmes d’Aujourd’hui. De winnaar(s) wordt/worden getrokken uit de online en sms-deelnames van beide magazines.

 

Partner Content