Rock’n roll in Spoor 18

Door De Redactie

Vlakbij het station van Mechelen staat het historische spoorhuis 'Spoor 18', dat sinds 4 oktober de ideale plek is voor een intieme babbel met bekende en minder bekende gasten. Nu actrice Leah Thys vorige zaterdag het ijs heeft gebroken, opent de studio deze week opnieuw haar deuren en mag Ilse Van Hoecke ook in de tweede aflevering een bekend gezicht uit de televisiewereld ontvangen.
 

 

Zanger, presentator, tv-maker, schrijver, papa en sinds kort ook opa: Jan Leyers is het allemaal. In onze gezellige studio vertelt Jan openhartig over zijn beperkingen, zijn leven in een vrouwenbastion en zijn muzikale carrière. Als kers op de taart stelt hij zijn eerste Nederlandstalige single "Alles komt in orde" voor en stuurt op die manier meteen een hoopvolle boodschap de woonkamer in.

Nu de herst in aantocht is, legt tuinspecialist Angelo ons met plezier uit hoe je in oktober het beste fruitbomen kunt planten (kijk [LINK_TEXT id=1]). En ben jij ook een kattenvriend, maar weet je niet hoe je je huisdiertje van hardnekkige [LINK_TEXT id=2] kunt verlossen? Dan kan dierenarts Bart jou met zijn deskundig advies zeker helpen.

Ten slotte komt ook Ingrid De Roo langs. Zij werkt al 20 jaar voor de Kringloopwinkel Televil en heeft een speciale actie op touw gezet: een anonieme geschenkbon. Een mooi initiatief als aanloop naar de Werelddag van het Verzet tegen Armoede.

Ook foodexpert Wim Ballieu is weer van de partij. Deze keer baseert hij zich op de reizen van Jan Leyers en haalt hij inspiratie uit de keuken van het Midden-Oosten om een exotisch hapje te maken. Het recept vind je hier vanaf maandag.

Meer informatie:

www.janleyers.be

www.televil.eu

Spoor 18 – 11 oktober 2014 om 18u15 op Libelle TV.

Partner Content