Vandaag in ‘De Eerste Show’ (14 okt)

Door De Redactie

Deze week, van 14 tot 17 oktober, is het thema in ‘De Eerste Show’ rust. En daarnaast komen heel wat boeiende gasten langs. Ontdek hier wat je vandaag, maandag 14 oktober, mag verwachten.

  • Met pensioen? Wat doe je met al die tijd? Die vraag stelt ook Anne (66) zich. Ze is net met pensioen en valt letterlijk in het zwarte gat. Dansnamiddagen zijn niet aan haar besteed en ze mist structuur in haar leven. 
     
  • Pieter Embrechts trekt met zijn viewmaster naar Antwerpen. Hij loopt er 2 stoere Duitsers tegen het lijf, op weg naar Engeland! 
     
  • Veronique Leysen heeft de breimicrobe serieus te pakken. Ze schreef er zelfs een boek over: Nog een breiboek. Ilse is helemaal onder de indruk van de mooie mutsen en kapsjaals en speelt maar al te graag 'model'. Ze waant zich zelfs heel even 'roodkapje'. 
     
  • Een kindje een warme nest bieden, dat kan je doen als pleegouder. Kristine had nog wel een plaatsje vrij in haar gezin en ondertussen voelt haar pleegzoontje zich daar helemaal thuis. Al is het niet altijd rozengeur en maneschijn….

Veronique Leysen aan tafel bij Ilse

Wil je zelf je verhaal kwijt op tv of wil je graag een opname van dichtbij meemaken? Stuur dan een mailtje naar [LINK_TEXT id=1]

Partner Content