Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Exclusief voor abonnees: WIN 10x VIP-familietickets voor ‘Scrooge, de Musical’

Door Rani Merckx

Na het grote succes van Oliver en Mozart! – de Musical pakt Music Hall opnieuw uit met een oerklassieker van formaat: ‘Scrooge, de Musical’. De beroemde zuurpruim uit de kerstklassieker A Christmas Carol maakt z’n intrede op onze Belgische planken, en jij kunt er gratis heen!

A Christmas Carol

In 1843 liet Charles Dickens zijn boek A Christmas Carol los op de wereld. De bestseller werd intussen al ontelbare keren verfilmd. Tot op vandaag is het een van de mooiste en bekendste verhalen ooit!

Het verhaal

De verbitterde man Ebenezer Scrooge krijgt op kerstavond bezoek van drie geesten die hem de ware betekenis van Kerstmis bijbrengen, en hem zo tot inkeer doen komen.

In ‘Scrooge, de Musical‘ kruipt acteur Warre Borgmans in de huid van deze zuurpruim. Verder blijft Music Hall trouw aan het verhaal, maar voegt er allerlei nieuwe en spannende elementen aan toe. De muziek is van de hand van topdirigent Dirk Brossé.

Scrooge, de Musical‘ zal te zien zijn vanaf 9 december in Stadsschouwburg Antwerpen en vanaf 3 januari 2019 in Capitole Gent. Neem hier al een kijkje achter de schermen:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Dit kun je winnen:

Jij kunt gratis naar de voorstelling van dit magische verhaal. We geven namelijk 10×4 VIP tickets weg, ter waarde van 200 euro per persoon! Zo geniet je van:

  • ontvangst 2 uur voor de show,
  • 1 parkingkaart,
  • een walking dinner,
  • seats in de hoogste prijscategorie!

Laat dit niet aan je voorbij gaan, en waag je kans!

Deze wedstrijd loopt nog tot 7 december 2018. Wees er dus snel bij!

Bron: Music Hall. Beeld:©Music Hall