Win 35 gezinstickets voor KidiX, de belevingsbeurs voor het hele gezin!

Door Rani Merckx

Toegegeven, we zouden maar wat graag eens een sprongetje terug maken naar onze onbezonnen kindertijd… En jawel, vanaf nu kan dat ook! Op de KidiX-beurs in Brussels Expo, bijvoorbeeld. Een belevingsbeurs waar kinderen met de scepter zwaaien en ouders weer genieten van het kind-zijn. En jij kunt er gratis heen!

Een dagje KidiX, da’s pure fun! Met meer dan 100 activiteiten om samen als gezin te spelen, ontdekken en beleven.

6x daarom is KidiX een bezoekje waard:

Vier het kind-zijn!

Want jawel, ook als ouder doet het deugd om de remmen los te laten. Leer samen met je kind een muziekinstrument bespelen op Music Street, of test samen het allernieuwste speelgoed uit.

Met de neus in de boeken

Benieuwd naar de opleidingen van morgen? Die ontdek je in de ‘Education Zone’.

Klein land, groots aanbod

Ons belgenlandje is dan wel niet van de grootste, aan toeristische attracties geen gebrek! In ‘Discover‘ stippel je de leukste daguitstappen uit en ontdek je steden, pretparken én vakanties voor jong en oud!

Smullen maar…

Want van die koekjes en ander lekkers kun je niet afblijven! En samen kokkerellen, doen we liefst zo ecologisch mogelijk. Wat (w)eet je best voor onze planeet? KidiX geeft je tips en leuke ideeën om samen te genieten van voedsel én de natuur.

Like a diva

Ja hoor, die sterallures komen vanzelf met zelfgemaakte kleren aan je lijf. Creëer je eigen look en ontdek de nieuwste modetrends in de zone ‘Fashion‘.

Kids des huizes

Rondslingerend speelgoed, de ene snottebel-weenbui na de andere, en je kind die de muren gebruikt als doek voor z’n meesterwerken. Hoe je je leven (en huis!) voorbereid op kinderen, onthult de zone ‘Kids@Home‘!

Voor meer informatie ga naar KidiX.be.

Waag je kans

Doe mee met onze wedstrijd en maak kans op een gezinsticket. Goed voor 2 volwassenen en 2 kinderen.

Wil jij er sowieso heen? Van 28 tot en met 31 oktober 2017 (10u tot 18u) ben je van harte welkom. Adres: Brussels Expo Belgiëplein, 1 – 1020 Brussel.

Succes!

Partner Content