Win een boxspring van Auping t.w.v. 5.610 euro!

Win een boxspring van Auping t.w.v. 5.610 euro!


Wist jij dat we een derde van ons leven slapend doorbrengen? Een fatsoenlijk bed én matras is dan geen overbodige luxe. En omdat wij bij Libelle veel belang hechten aan jouw nachtrust, geven we een luxueuze boxspring ter waarde van 5.610 euro van Auping weg!

Slaap zacht

We hoeven je heus niet te vertellen dat goed slapen voor een fit en opgewekt gevoel zorgt. Een comfortabel bed en een degelijke matras liggen dan ook aan de basis van een deugddoende nachtrust.

Boxspring= hotelgevoel

Steeds vaker banen boxsprings zich een weg naar onze slaapkamer. En dat verwondert niet! Ze stralen niet alleen een luxueus hotelgevoel uit, ze liggen ook ontzettend goed. De binnenvering van het onderstel is veel flexibeler dan een lattenbodem van een doorsnee bed, wat het hoge slaapcomfort verklaart.

Gedaan dus met urenlang liggen woelen of die vervelende nek- of rugpijn na een nachtje slaap. De Criade boxspring laat je genieten van een heerlijke nachtrust:

  • 2 vlakke gestoffeerde boxen (90 x 200 cm) bekleed met de stof ‘irregular plumb’
  • 2 luxematrassen medium (90 x 200 cm)
  • 1 topper deluxe (180 x 200 cm)
  • Een hoofdbord bekleed met de stof ‘irregular plumb’
  • Een zwart frame

Waag je kans

Je slaapt op wolkjes, in deze boxspring van Auping. Doe mee met onze wedstrijd, beantwoord onze wedstrijdvraag en wie weet vertoef jij binnenkort wel in zo’n luxueuze boxspring!

De wedstrijd loopt tot en met donderdag 29/06/2017 middernacht. De winnaar wordt getrokken uit de online en SMS-deelnemers die een juist antwoord gaven op de wedstrijdvraag. De winnaar wordt persoonlijk verwittigd. 

Succes! 

Nog meer interessante wedstrijden:

 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)