Getty Images

Win een exemplaar van ‘Aroma’, hét zomerboek van 2022!

Door Rani Merckx

Las jij Aroma al, de veelbesproken nieuwkomer onder de romans? Eéntje van eigen bodem overigens, die op heel wat lovende woorden mocht rekenen. Waaronder van onze Leesclub-fans: zij hebben hem gelezen én gesmaakt! Wil jij graag een exemplaar? Wel, wij mogen er tien weggeven!

Vers van de pers

Aroma is een betoverende roman van de getalenteerde Vlaamse auteur Ann Galland. Een nieuwkomer die gerust een plaatsje verdient tussen prachtige werken van grote namen als Santa Montefiore en Corina Bomann. Iets om trots op te zijn!

Aroma: het verhaal

Venetië, 1978. Alba Amato is een jong weesmeisje dat werk vindt als serveerster bij Gli Scalini, een authentieke koffiebar in de wijk Castello. Aanvankelijk loopt alles goed, maar gaandeweg wordt Alba’s leven gedomineerd door de introverte koffiebrander Roberto Raffa. Midden in de aroma’s van gemalen bonen speelt zich een luguber machtsspel af dat pas eindigt met Roberto’s dood. Voor Alba betekent dat het einde van twee jaar tirannie. Tot ze erachter komt dat zij de enige begunstigde is in Roberto’s testament. Wat betekent dit? Moet ze het fortuin aannemen van de man die haar terroriseerde, of blijft ze trouw aan zichzelf?

In de nasleep van haar keuze volgt een verhaal dat meer dan een halve eeuw omspant, een verhaal dat een stroom aan familiegeheimen en intriges blootlegt en ons doet nadenken over de vervlogen mogelijkheid: wat als ik mijn leven anders had geleid?

Kortom: Aroma is een ijzersterke en meeslepende roman van eigen bodem! Eén die nog lang blijft nazinderen, en dat beaamt ook ons Libelle Leesclub-recensieteam:

  • Ann J.: “Ann Galland woont zelf in Italië en dat merk je gaandeweg meer en meer. Dat is zo’n waardevolle bijdrage qua sfeerbepaling!”
  • Alexia: “Ik huil niet snel bij het lezen van een boek, maar bij het lezen van Aroma heb ik toch enkele traantjes gelaten …”
  • Ann D.: “Ik kon dit boek moeilijk wegleggen en hoop dat er snel nog meer boeken uitkomen van deze schrijfster!”

Ook lezen? Waag je kans!

Wil jij graag een exemplaar van Aroma? Waag hieronder dan snel een gokje!

 

Deze wedstrijd loopt van 16 juli tot en met 23 juli 2022.

Meer leesplezier:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content