Deze week bij Libelle: RainPharma douchegel voor een hemels douchemoment

Door Rani Merckx

Een heerlijke douche is de ultieme ontspanning en een ideaal verwenmoment voor jezelf. Dat vinden we bij Libelle ook, en daarom zit er deze week bij Libelle een extra verwennerij: een plantaardige douchegel van RainPharma, die niet alleen flink afgeprijsd is, maar die je huid bovenal een fikse boost geeft!

Heerlijk voordelig douchen met RainPharma

Je hebt een extra reden om deze week Libelle te kopen! De RainPharma douchegel is lief voor je huid én de planeet, want met één pompje heb je voldoende zeep voor één douchebeurt. Het flesje (100 ml) gaat zo maar liefst drie maanden mee. Daarnaast respecteert de douchegel met zijn milde, huidvriendelijke formule de natuurlijke zuurmantel van je huid en reinigt ze zonder haar uit te drogen.

De RainPharma douchegel bevat ingrediënten van natuurlijke en plantaardige oorsprong

In de winkel kost het flesje je 12,95 euro, maar dankzij Libelle haal je het nu voor de helft van de prijs in huis! Je betaalt dus slechts 6,29 euro, samen met Libelle maar 9,99 euro. Twee heerlijke vliegen in één klap dus.

Ook dit lees je deze week in Libelle:

  • Verrassende maaltijdsoepen
  • Openhartig: Als je na jaren verliefd wordt op je beste vriend
  • 15 stijlvolle outfits onder de 100 euro
  • Redactrice Manon leeft met chronische migraine

Dat en nog veel meer interessante, ontroerende en fijne artikels lees je deze week in Libelle, vanaf donderdag 23 februari in de winkel. Of download de Mijn Magazines app en lees je favoriete magazine digitaal.

Mijn Magazines App: gratis in de App Store en Google Play

Las je deze nieuwe artikels al?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content