Inspirerend: Vlaamse vrouw schreef in 2015 elke dag een brief

Goede voornemens: iedereen maakt ze in het nieuwe jaar. Maar slechts heel zelden houden we er ons ook aan. Niet zo bij Tine Moniek uit Menen. Zij nam zich in 2015 voor om elke dag een brief te schrijven. En dat is gelukt!

365 brieven schrijven: De West-Vlaamse Tine Moniek heeft er een druk jaar op zitten. Maar het was het waard. Honderden mensen maakte ze gelukkig met een zelfgeschreven kleinood. Ze schreef naar haar moeder, naar haar broer. Ze schreef over hoe haar dag geweest was, maar ook gewoon over wat haar opviel. Vrienden, kennissen en vreemden kregen een briefje in hun bus, honderden ontvangers tussen 10 en 80 jaar. Op haar blog bedankt Tine de postbode van harte en schrijft ze hoe mooi het schrijven van brieven is.

“Brieven zijn kleine cadeautjes. Ze maken blij, ze beroeren,… Een beetje meer glimlach bij het ontbijt of bij thuiskomst. Een beetje extra gevoeligheid. Een lief gebaar. Een brief is meer dan zomaar woorden op papier.”

Ongetwijfeld heb jij ook een goed voornemen gemaakt. Lees hier tips hoe je kunt stoppen met roken, hoe je jouw voornemens écht kunt proberen volhouden of vind inspiratie in deze haalbare beauty- en modevoornemens.

 

Partner Content