‘Blind Getrouwd’: bekijk hier de romantische trouwfoto’s van Veerle en Sven

Door Jolien Thieleman

Het eerste 50+ koppel van ‘Blind Getrouwd’ is een feit! Onder het goedkeurend oog van hun drie dochters zagen we gisteren hoe Veerle & Sven blind in het huwelijksbootje stapten. 

Veerle & Sven

Het werd een emotionele plechtigheid, het huwelijk tussen Veerle (56, management assistant) en Sven (50, huwelijksfotograaf). Ze gaven elkaar jawoord in het gemeentehuis van Stekene.

Veerle: “Mijn lieve man, toen ze me zeiden dat er een match voor mij gevonden was, was ik zo gelukkig en ik heb de dagen, de uren, de minuten afgeteld naar dit moment om je te kunnen zeggen dat ik met jou de toekomst wil ingaan als een team, als goede vrienden, als béste vrienden. En hopelijk ook als geliefden.”

Sven: “Trouwen is in mijn beleving op de hoogste toren van het dorp klimmen en daarboven uitschreeuwen naar iedereen die het wil horen dat je van die vrouw houdt. En zie me hier nu staan op die hoogste toren. En ik kan nog niet zeggen dat ik van je hou… Nog niet. Maar ik kijk nu al naar je op. Dat jij hier durft te staan.”

De kinderen van Veerle (Fien) en Sven (Femke en Nienke) waren erbij in het gemeentehuis, wat de trouwdag extra glans gaf. “Het moment dat we daar stonden met ons vijven gaf een warm en een fijn gevoel. Ik heb er alle vertrouwen in dat het gaat klikken”, zegt Veerle. Sven vult aan: “Ik vond dat een heel mooi gegeven, dat onze kinderen hier mee achter staan en laat ons mekaar maar leren kennen nu.”

Romantische trouwfoto’s

Het lijkt alvast meteen goed te zitten tussen het kersverse koppel, en dat vertaalt zich in een reeks prachtige trouwfoto’s. Kijk je mee?

1

Veerle & Sven

2

Veerle & Sven

3

Veerle & Sven

4

Veerle & Sven

5

Veerle & Sven

6

Veerle & Sven

7

Veerle & Sven

8

Veerle & Sven

9

Veerle & Sven

10

Veerle & Sven

Komende zondag 28 februari zien we hoe het laatste koppel Nathalie en Dennis zich aan het avontuur wagen, en hoe de koppels het vergaat tijdens de eerste dagen van hun wittebroodsweken.

Bron en beelden: VTM 

LEES OOK:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content