‘Boer zkt Vrouw’: boer Jitse krijgt slecht nieuws

Door Jolien Thieleman

Terwijl boer Jitse zich in Noorwegen voorbereidt op de komst van zijn drie favoriete vrouwen, krijgt hij via Skype onaangenaam nieuws. Dina Tersago laat hem weten dat Siska uit Denderbelle niet meegaat.

Verliefd op iemand anders

Siska kreeg in tussentijd gevoelens voor iemand anders en wilde Jitse niet aan het lijntje houden. Daarom liet ze weten niet mee te gaan naar Noorwegen. Jitse is teleurgesteld, zeker omdat hij bij het keuzemoment twijfelde tussen Siska en Emily. Hij krijgt de kans om zijn andere favoriete op te trommelen, waardoor het plekje misschien toch nog ingevuld geraakt.

Siska, derde op de foto, gaat niet mee naar de boerderij.

Klamme handjes

Ook de andere boeren beleven spannende dagen. Boer Jeroen is zò zenuwachtig dat hij al een pijnstiller heeft moeten nemen. “Wat gaan Severien, Joëlle en Jits vinden van Duitsland, wat gaan ze vragen? Dan word ik gestresseerd en krijg ik hoofdpijn”, zegt hij.

“Drie kiekens in mijn kot”

Terwijl Dina Tersago haar best doet om Jeroen te kalmeren in Duitsland, reist An Lemmens met Romina en Stephanie naar Australië. Laura zat al in Indonesië en wacht op hen in Sydney. Van daaruit vertrekken ze samen naar Narrabri, waar boer Jan woont. “Met één vrouw is het al niet eenvoudig, en nu gaan er hier drie kiekens in mijn kot zitten”, lacht hij.

Zelfgemaakte honingwijn

Wijnboer Bjorn uit Canada wil een goede indruk maken en verwelkomt zijn dames met zelfgemaakte honingwijn en een huisgemaakte schotel. “Alleen al daarvoor zou ik hier komen wonen”, glundert Evelyn. Dat belooft!

‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’, elke maandagavond om 20u35 op VTM.

Bron: VTM

Meer ‘Boekt zkt Vrouw’:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content