Deze ‘Blind Getrouwd’-koppels zijn vier maanden later nog altijd samen

Door Jolien Thieleman

Heb je ook naar de slotaflevering van dit ‘Blind Getrouwd’-seizoen gekeken? Dan heb je vast gezien hoe de deelnemers elkaar hebben ontmoet én hoe gelukkig de koppels eruit zagen!

Vijf maanden na hun jawoord blijven drie van de vijf ‘Blind Getrouwd’-koppels gelukkig gehuwd. Dat Toon & Frie nog samen zijn, werd vorige week al bekend gemaakt. Maar nu zijn ook Aljosja & Lieve en Tim & Esther blij om te zeggen dat ze nog steeds een koppel zijn.

Aljosja & Lieve

“We zijn de voorbije maanden enorm naar mekaar toegegroeid. In het begin vond ik dat moeilijker, maar nu kan ik echt uitspreken dat we een relatie hebben,” klinkt het bij Lieve. Aljosja vult aan: “In het begin vroegen we ons nog wat af ‘is dit nu 100% wat we zoeken?’, maar ondertussen zijn we drie maanden verder en gaat het heel goed tussen ons”. De twee maken alvast volop toekomstplannen en hebben zelfs al een fijne reis geboekt samen.

Tim & Esther

De gepersonaliseerde huistegel die Tim enkele weken geleden cadeau gaf aan Esther, hangt ondertussen trots aan zijn gevel. Binnenkort trekt Esther bij hem in en de tortelduifjes zijn gelukkiger dan ooit: “Ik kan zeggen dat dit ‘houden van’ is. We gaan een mooie toekomst tegemoet samen,” klinkt het.

Toon & Frie

Dat Toon & Frie getrouwd zouden blijven, stond in de sterren geschreven. De twee zijn met Valentijn zelfs vermomd gaan eten en lijken ongelofelijk veel plezier te maken samen. Dat blijkt ook uit de bedgeheimen van het koppel. Bekijk het fragment hier:

 

En hoe gaat het met de andere deelnemers?

Wendy & Damiano besloten op het einde van het experiment uit elkaar te gaan. Wendy wou graag verder met Damiano, maar hij voelde geen verliefdheid waardoor ze een punt achter hun huwelijk hebben gezet. De twee lieten bij het beslissingsmoment wel weten dat ze graag vrienden wouden blijven. Onderweg naar de reünie is de sfeer alleszins ontspannen!

 

Mike & Marjolein begonnen hevig aan het experiment, maar strandden nog voor de vijf weken voorbij waren. Toch houden ze een goed gevoel over aan het avontuur: “We hebben nooit ruzie gehad of er zijn nooit harde woorden gevallen. We konden altijd blijven praten, maar we begrepen elkaar niet,” vertelt Mike. “Als je mij morgen vraagt om opnieuw terug mee te doen aan Blind Getrouwd, dan zou ik wel direct terug ‘ja’ zeggen. Het is een unieke ervaring die ik aan iedereen zou aanraden.” Mike is dus officieel weer vrijgezel en kreeg zelfs al een liefdesbrief toegestuurd – inclusief naaktfoto. Kijk maar mee naar het onderstaand fragment!

 

Met deze aflevering loopt het derde seizoen van ‘Blind Getrouwd’ op z’n einde. Maar niet getreurd: de inschrijvingen voor seizoen vier staan ondertussen open. Het programma komt dus terug, en wij kunnen al niet meer wachten!

Beelden: VTM

Meer ‘Blind Getrouwd’:

Partner Content