Deze week in Libelle: op verrassende citytrip in eigen land!

Wie een citytrip plant, denkt vaak aan bestemmingen in het buitenland. Maar als het afgelopen anderhalf jaar ons iets geleerd heeft, dan is het wel dat ook ons eigen landje héél wat mooie plekjes bevat. Nog leuker wordt je citytrip als je die plekjes eens op een andere manier ontdekt, zoals op een fiets of met een leuke tuktuk!

Bijzondere citytrips in eigen land

Vergeet die doorsnee bezoekjes aan steden. Wij gingen op citytrip in eigen land en bezochten heel wat plekjes op een héél andere, maar amusante manier: met de fiets, op een draftje of in een tuktuk. Plezier verzekerd! En wij kunnen het weten, want speciaal voor deze editie ontdekten wij Antwerpen al joggend, Lier al suppend en zoefden door Leuven op een elektrische step.

Allemaal te bewonderen in de Libelle van deze week!

8x heerlijk met vis van bij ons!

Nog een reden waarvoor we dankbaar mogen zijn voor ons plekje op de wereldkaart: al het lekkers dat de Noordzee te bieden heeft! Want de vis van bij ons is nu éxtra lekker, betaalbaar en helemaal niet moeilijk om te bereiden.

Libelle-chef Ilse laat je zien dat het allemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn om een smaakvol visgerechtje op tafel te toveren. Wat dacht je van tong met ovengeroosterde krieltjes? Of gegrilde tarbot met gazpacho? Ook van de vispapillot met zeebarbeel en pompoen loopt het water ons in de mond.

Ja hoor, de Libelle van deze week is er eentje om je tanden in te zetten!

Onze favoriet? Dat is de gebakken griet, vergezeld met een kleurrijke caponata. Mmmmmm! 😉

©Wout Hendrickx

Ook dit lees je deze week in Libelle:

  • Dossier ooglidcorrecties: snel en veilig naar een wakkere blik
  • Opgeruimd staat ontzettend leuk: meubels met extra opbergruimte
  • Tijd voor een grote schoonmaak in je badkamer!
  • Openhartig: lezeres Sara wandelde naar Compostela met haar vader

Dat en nog veel meer interessante, ontroerende en fijne artikels lees je deze week in Libelle, vanaf donderdag 9 september in de winkel!

Las je deze nieuwe artikels al?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content