Deze week in Libelle: vakantie op je bord met dé 10 kustklassiekers

Door Rani Merckx

Vakantie is …. smullen van lekker eten na een heerlijke dag op het strand! Maar ook als je geen tripje gepland hebt naar ons zèètje, haal je dat heerlijke vakantiegevoel makkelijk in huis. Hoe? Met de overheerlijke kustklassiekers die je deze week in Libelle vindt! Van een steak tartaar tot smeuïge garnaalkroketten: wij hebben dé recepten.

10x smullen zoals aan het zeetje

Thaise mosselen met verse curry, krokante pladijs met een frisse aardappelgroentesalade, steak tartaar of een vissoep met croutons en rouille … Je hoeft heus niet aan zee te zijn om van deze heerlijke bistroklassiekers te genieten! In de Libelle van deze week tonen we jou hoe jij ze makkelijk zelf maakt, zodat je je op eender welk moment op een zonnig terras aan zee waant!

Maak deze heerlijke kustklassiekers makkelijk zelf met de recepten die je deze week in Libelle vindt!

Ook dit lees je deze week in Libelle:

  • Zomerkapsel make-over: frisse snits en tips van de kapper
  • Hou je tuin groen met minder water
  • Openhartig: Carine ging na 41 jaar huwelijk alleen op vakantie
  • 40x gratis daguitstapjes

Dat en nog veel meer interessante, ontroerende en fijne artikels lees je deze week in Libelle, vanaf donderdag 14 juli in de winkel. Of download de Mijn Magazines app en lees je favoriete magazine digitaal.

Mijn Magazines App: gratis in de App Store en Google Play.

 

Nieuwe week, nieuwe verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content