Deze week in Libelle: 20x smullen van perfecte patatjes!

Door Rani Merckx

Gaat er iets boven lekkere patatjes van bij ons? Als je het ons vraagt niet. Zéker niet als je ze proeft in de verrassend veelzijdige gerechten die je deze week in Libelle vindt! 

20x verrassend met patatjes

Patatjes, we lusten ze in alle maten en vormen, geuren en kleuren. Gekookt of gebakken, gefrituurd of in een puree: we weten er wel weg mee. Maar het kan ook net iets origineler!

De knolletjes blijven verbazen. In de Libelle van deze week ontdek je hoe je van een ‘gewoon’ aardappeltje iets bijzonders maakt.

Een tipje van de sluier? Wat dacht je van een aardappeltray met zalm en peterselieolie? Of aardappelwedges met gremolata en varkenshaasje? Variatie en inspiratie in overvloed!


Met de e-bike op ontdekking bij onze noorderburen

Prachtige stranden, heerlijke bossen en tal van historische steden en dorpjes: Nederland heeft het allemaal. En met de e-bike zoef je er langs heerlijke routes naartoe. De mooiste e-bikeroutes en leukste stops en terrasjes? Die ontdek je deze week in Libelle!

Ook dit lees je deze week in Libelle:

  • Klaar in één dag: bloemetjes van papier
  • Verlaag je cholesterol met onze 11 tips
  • Openhartig: Als je ongewenst kinderloos bent
  • Betrapt! Gênante én grappige verhalen van lezeressen

Dat en nog veel meer interessante, ontroerende en fijne artikels lees je deze week in Libelle, vanaf donderdag 21 juli in de winkel. Of download de Mijn Magazines app en lees je favoriete magazine digitaal.

Mijn Magazines App: gratis in de App Store en Google Play.

Nieuwe week, nieuwe verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content