Openhartig: als je de woning verlaat waar je altijd hebt gewoond

Openhartig: als je de woning verlaat waar je altijd hebt gewoond
Getty Images

Er komt een moment waarop het huis waarin je kinderen opgroeiden, te groot, te oud, te zwaar wordt om te onderhouden… en je voelt dat je beter zou verhuizen. Twee lezeressen vertellen hoe het was om die moeilijke knoop door te hakken.

Marina verkocht na het verlies van haar man, de woning waarin ze bijna 40 jaar samen hadden gewoond

Marina (62): “Toen bij mijn man een aantal jaar geleden een hersentumor werd vastgesteld, sloeg dat nieuws in als een bom. Onze wereld en die van onze kinderen stortte in elkaar. We hadden nog zoveel plannen samen, we moesten nog aan ons pensioen beginnen! Maar de prognose was duidelijk: het zou niet lang meer duren voor ik er alleen voor stond.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

MEER LEZEN:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)