Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Deze week in Libelle: een tafel vol lekkers op de nieuwjaarsbrunch (+ gratis puzzelpocket!)

Door De Redactie

Geen betere manier om het nieuwe jaar in te zetten dan met een fijne brunch, toch? Te veel werk, zeg je? De gerechten die je deze week in Libelle vindt, maak je makkelijk vooraf en zijn bovenal overheerlijk!  

3, 2, 1 …. tijd voor de nieuwjaarsbrunch!

De dag na oudejaarsavond houden we het graag eenvoudig in de keuken. Dat kan door overschotjes op te dienen of aan de slag te gaan met de hartige en zoete brunchrecepten die je deze week in Libelle vindt. Want: ze zijn makkelijk op voorhand te bereiden, verrassend simpel en bovenal superlekker!

Haal de Libelle van deze week dus in huis, en zet het nieuwe jaar goed in met onze verrassende nieuwjaarsbrunch!

Over een geslaagde afsluiter gesproken: van deze worteltaart met roomkaasfrosting, walnoten en sinaasappel gaan we spontaan watertanden!

©Elise Noyez

Eindejaarscadeau voor de fervente puzzelaars

Even bekomen van al dat gesmikkel? Dat kan met onze gratis puzzelpocket die je deze week gratis bij je Libelle krijgt. Vers van de pers, klaar om door jullie ingevuld te worden!

En er is voor elk wat wils: van hoofdbrekende woordzoekers en uitdagende sudoku’s tot moeilijke rebussen. Kortom: onze pocket bevat genoeg spelletjes om je een tijdje zoet te houden! Slaag jij erin om ze allemaal op te lossen?

Haal de Libelle van deze week in huis en krijg er een gratis puzzelpocket bovenop!

Ook dit lees je deze week in Libelle:

  • 4x winterse ideeën met dennenboompjes
  • Ontdek onze Grote Jaarhoroscoop 2022
  • Daarom is kou ook goed voor jou
  • Ons eigen winterwonderland: trek nu naar de Hoge Venen
  • Verhuisd voor de kleinkinderen: oma’s en opa’s aan het woord

Dat en nog veel meer interessante, ontroerende en fijne artikels lees je deze week in Libelle, vanaf donderdag 30 december in de winkel!

Las je deze nieuwe artikels al?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!