Deze week in Libelle: 8x heerlijke stoverij om mee uit te pakken (+ gratis troostkaartjes)

Door Rani Merckx

In de herfst snakken we naar pure, simpele gerechten die als een warm en zacht dekentje aanvoelen, zodat we het killere seizoen makkelijk doorkomen. Daarom trakteren we jou deze week in Libelle op comfortfood van de bovenste plank: acht superstoverijen, waar je flink van opwarmt!

Superstoverij: onze 8 favorieten

Niets wat je hart zo verwarmt en je smaakpapillen zo verwent als een geurig, pruttelend stoofpotje. Ja, deze week doen we het langzaam aan en trekken we de keuken in met een van de acht hartverwarmende stoverij-gerechten uit Libelle.

We grijpen terug naar de grote Belgische klassieker en geven er een eigentijdse draai aan. Wat er zoal op het menu staat? Kalfsstoofvlees Stroganoff, varkenswangetjes met appel en cider, runderstoofvlees met rode wijn of een Iris stew … Het wordt moeilijk kiezen, want ze zijn allemaal superlekker!

Bovendien krijg je nog heel wat tips en handige weetjes van culiredactrice Sofie om het perfecte sudderpotje te maken.

Voor ons een bordje van de klassieke stoofvlees met witloofsalade, graag!

©Bram Debaenst

Gratis troostboekje: warme steun in moeilijke dagen

Een vriendin, kennis of collega is een dierbare verloren en je wilt haar of hem graag een hart onder de riem steken. Geen mooier gebaar dan een lief, persoonlijk kaartje, toch? Maar het vinden van de juiste woorden voor zo’n troostende boodschap kan een hele opdracht zijn. Als het over de dood gaat, blijven we vaak – letterlijk – zonder woorden achter. Met onze rouwkaartjes lukt het je vast wel.

Je vindt het bewaarboekje met rouwkaartjes deze week gratis bij je Libelle!

Ook dit lees je deze week in Libelle:

  • Eindelijk minder snoepen: zó doen onze lezeressen dat!
  • Mijn verhaal: onverwachts verlaten voor een andere vrouw
  • 48x herfstjassen voor een stijlvol en warm najaar
  • De 10 tofste volkscafeetjes van de Westhoek

Dat en nog veel meer interessante, ontroerende en fijne artikels lees je deze week in Libelle, vanaf donderdag 14 oktober in de winkel!

Las je deze nieuwe artikels al?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content