Mama van twee homoseksuele zonen: “Och, jongen, als het dát maar is!’, zei ik, toen de jongste het mij kwam vertellen”

Mama van twee homoseksuele zonen: "Och, jongen, als het dát maar is!', zei ik, toen de jongste het mij kwam vertellen"
© Ann De Wulf

Wat als niet één, maar twee van je zonen op jongens blijken te vallen? Patsy maakte het mee met haar zonen Bram en Daan.

Patsy: “Onlangs zag ik een film, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, die me helemaal onderuit haalde. Het ging over een jongen die homo was maar daar thuis totaal niet mee terechtkon. Uiteindelijk werd hij zo radeloos dat hij geen andere uitweg meer zag dan zelfmoord plegen… Tranen met tuiten heb ik zitten huilen.

Aan het einde kon ik alleen maar denken: ‘Hoe kun je je bloedeigen kind nu afkeuren voor zoiets?’ Dat gaat er bij mij niet in. Ik heb zelf drie zonen, van wie er twee al even uit de kast zijn gekomen als homo. Maar geen haar op mijn hoofd dat ooit heeft gedacht om hen daarom minder graag te zien.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

VERDER LEZEN:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)