Deze week in Libelle: 14x heerlijk overnachten tussen de bloesems

Door De Redactie

Vanaf april kleuren heel wat plekjes in België roze en wit, als de fruitbloesems ontwaken en weer magisch mooi in bloei staan. Een niet te missen natuurspektakel, en daarom delen wij deze week in Libelle 14 logeeradresjes waar je na een dagje bloesems bewonderen helemaal tot rust komt!

Wandelen en overnachten in een kleurrijke bloesemzee

Een dagje kuieren tussen de bloesems is uitgegroeid tot dé favoriete voorjaarsactiviteit van veel Vlamingen. Nog leuker wordt het als je er een heel weekend voor uitstippelt om al dit moois te bewonderen. Deze week in Libelle tippen wij jou veertien topadresjes in dit schilderachtige decor van fruitboomgaarden en vruchtbare akkers!

Eén van onze favoriete bloesemstreken? Dat is ongetwijfeld Haspengouw in Limburg*. Na Zuid-Tirol de grootste fruitstreek van Europa. In het voorjaar verandert het landschap in een kleurrijke bloesemzee, maar ook zonder bloesems is het er met uitgestrekte weilanden, idyllische dorpen, kasteeldomeinen en religieuze monumenten heerlijk vertoeven.

*Meer lezen? Deze week krijg je bij Libelle de gratis bijlage ‘Gast’ van Visit Limburg, waarin de leukste plekjes en verborgen parels van Limburg worden prijsgegeven.

Gratis bij je Libelle van deze week: ‘Gast’, het gloednieuwe magazine van Visit Limburg met verhalen recht uit de Limburgse grond.

De lente brengt lekkers!

De lente staat synoniem met hergeboorte … en dat geldt ook voor het aanbod in de winkelrekken. Fruit en groenten zijn er weer in overvloed, en dat inspireert ons om lekkere en gezonde gerechten op tafel te zetten die ons doen ontwaken uit onze winterslaap!

Deze week geven we jou al een voorproefje van al het lekkers dat de lente te bieden heeft. Zoals deze pittige rundvleescurry met bloemkoolrijst.

© Bram Debaenst

Ook dit lees je deze week in Libelle:

  • Shopping: een pot voor elke plant
  • Openhartig: Annemarie heeft extreme smetvrees
  • Last van lagerugpijn? Dit kun je eraan doen
  • De mooiste lentejassen: allemaal regenproof

Dat en nog veel meer interessante, ontroerende en fijne artikels lees je deze week in Libelle, vanaf donderdag 24 maart in de winkel!

Las je deze artikels al?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content