Deze week in Libelle: 8 hartverwarmende troostkaartjes

Door Rani Merckx

Allerheiligen en Allerzielen komen eraan, het moment waarop we extra stilstaan bij onze overleden geliefden. Dagen van gemis en stil verdriet, waarop we meer dan ooit nood hebben aan warme woorden en lieve steun. Daarvoor, maar eigenlijk voor álle moeilijke momenten, maakten wij prachtige Libelle troostkaartjes.

Vind de juiste woorden met Libelle

Wat doet er meer deugd dan een schouderklopje of een warme omhelzing op momenten dat we het extra nodig hebben? Al zijn soms ook een paar lieve woorden al genoeg om iemand te laten weten dat je er bent op momenten van verdriet.

Met de troostkaartjes, speciaal ontworpen door onze Libelle-illustratrice, laat jij je hartverwarmende steun zien aan mensen uit je omgeving die het hard nodig hebben.

Download onze troostkaartjes

Klik op de afbeelding hieronder en download 8 prachtige troostkaartjes.

 

Ook dit lees je deze week in Libelle:

  • 8x hartverwarmende ovenschotels met gehakt
  • Openhartig: Een trotse pleegmoeder vertelt
  • Hou je longen gezond: makkelijke tips met veel effect
  • Gezellig herfsthuis: 50 budgetvriendelijke sfeerbrengers

Dat en nog veel meer interessante, ontroerende en fijne artikels lees je deze week in Libelle, vanaf donderdag 20 oktober in de winkel. Of download de Mijn Magazines app en lees je favoriete magazine digitaal.

Mijn Magazines App: gratis in de App Store en Google Play

Las je deze nieuwe artikels al?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes.

Partner Content