Dit hilarisch kerstcadeau gaf Meghan Markle aan de Queen

Door Jolien Thieleman

Het eerste kerstfeestje bij de schoonfamilie is altijd spannend, en stel je maar eens voor dat de Queen ook tot het gezelschap behoort. Cadeautjes kopen hoort er natuurlijk bij, maar wat koop je voor een vrouw die alles al heeft? Meghan Markle wist daar een mouw aan te passen: ze kocht een cadeau dat de Queen hilarisch vond.

Speelgoeddier

Meghan Markle, de kersverse verloofde van de Britse prins Harry, mocht dit jaar voor het eerst samen Kerstmis vieren met de koninklijke familie. Volgens de Britse krant ‘The Daily Star‘ gaf Meghan een cadeau aan koningin Elizabeth dat ze naar verluid ‘hysterisch grappig’ vond: een zingend speelgoedhamster. Volgens de bron werd het helemaal grappig toen de hond van de Queen het speelgoeddier te pakken probeerde te krijgen, waarop ze lachte en zei dat het dier haar hondjes nu mooi gezelschap kan houden.

Traditie

Een vreemd cadeau voor de grootmoeder van je aanstaande zou je denken, maar dat is het eigenlijk niet. De Britse royals houden er namelijk een traditie op na dat ze elkaar hilarische cadeaus geven op kerstavond.

Schotse hoed

Zo ontkwam ook Meghans bijna-schoonbroer William niet aan het cadeautjesfestijn. Hij kreeg van Megan een Schotse hoed met plukken rood haar eraan, omdat de Britse kroonprins kalend is. Gedurfd, maar Meghan komt er duidelijk mee weg. Kijk maar eens hoe gelukkig ze eruit zag op kerst!

Bron: Libelle.nl

Meer lezen?

Partner Content