hand building up a wall by stacking up lego.; Shutterstock ID 76546435; PO: Website Libelle; Job: Online; Client: Marijke Clabots; Other: foto artikel "Lego werft aan"

Droomjob gezocht? Lego werft aan!

Door De Redactie

Krijg je maar niet genoeg van Lego en heb je nood aan een carrièreswitch? Waag dan je kans, want de Deense speelgoedfabrikant is op zoek naar professionele Lego-bouwers.

Speelde jij als kind graag met Lego? Ben je stiekem blij als je kinderen of kleinkinderen hun bouwblokjes van Lego van onder het stof halen? Of heb je nood aan een carrièreswitch? Dan is een job als Lego-bouwer misschien iets voor jou. De eigenaar van de Lego-themaparken – het Britse Merlin Entertainments – is op zoek naar professionele modelbouwers.

20 extra werkkrachten gezocht

Hoewel al 50 Lego-bouwers werden gerekruteerd, zoekt het Britse bedrijf nog 20 extra werkkrachten. Wie één van de felbegeerde vacatures in de wacht sleept, gaat aan de slag in MMM Studios, een fabriek in de Amerikaanse Sunshine State,vlakbij het Legoland-themapark in Orlando. In deze fabriek produceert men modellen voor de verschillende themaparken van Legoland wereldwijd.

De job is erg gewild, maar als je je kans wilt wagen, moet je dat zeker doen. Ook de sollicitatieronde is allesbehalve alledaags, want kandidaten mogen freestyle aan de slag met Lego-blokjes om hun capaciteiten te tonen.

Hulp nodig bij solliciteren?

Partner Content