Een briefje sturen naar de Sint? Dit is het adres!

Een briefje sturen naar de Sint, dat doe je met de hulp van bpost. Net zoals elk jaar openen ze opnieuw de deuren van het Sintsecretariaat.

Het Sintsecretariaat opent z’n deuren

Net zoals elk jaar helpt bpost Sinterklaas om de vele brieven die de kinderen sturen, te beantwoorden. Ze openen daarom een heus Sintsecretariaat. Zodat Sinterklaas tijd heeft om zich bezig te houden met – het allerbelangrijkste, natuurlijk – de cadeautjes.

Adres van de Sint

Alle kinderen die schrijven naar de Sint, Spanjestraat 1, 0612 Hemel, krijgen een briefje van Sinterklaas terug. Brieven die gestuurd worden voor 29 november krijgen ten laatste een antwoord op 6 december. Zorg er wel voor dat je adres duidelijk op je brief staat, zodat je zeker een antwoord krijgt!

Babbelbrief voor de kleinsten

Kan jouw kleintje nog niet schrijven? Dan hebben de computerpieten een mooie oplossing voor je! Je ‘vertelt’ je Sintboodschap aan de computer en die boodschap wordt omgezet in een brief met hulplijntjes die je kunt afprinten. Zo kun je de letters zelf overtrekken, of je schrijft de brief helemaal over en zo kun je hem toch opsturen naar Sinterklaas. De Babbelbrief vind je terug via www.babbelbrief.be.

Beeld: Getty Images

Las je deze artikels al?

Partner Content