Dit zijn dé trendkleuren van kerst 2017

Door Celine Werner

Indigo, fuchsia en turkoois: mooie kleuren, maar een grote nee-nee voor Kerstmis 2017. Heb je nog geen idee hoe je jouw woning dit jaar moet versieren? Wij weten raad.

Nostalgie

Groen en rood, lekker cliché, maar dit zijn dé tinten van het eindejaar. Niet helemaal jouw ding? Ga dan voor wit met a touch of gold: een en al magie.

Een warm nest

Hoe traditioneler tijdens de feestdagen, hoe warmer je eigen nest zal aanvoelen. Zorg voor zoveel mogelijk rode accenten en plaats een aantal brandende kaarsen voor wat sfeer. Het moment om herinneringen op te halen is aangebroken.

Foto: Zara Home

Een botanische kerst

Groen werd begin 2017 uitgeroepen als Pantone kleur van het jaar, dus deze niet in het lijstje plaatsen is haast onmogelijk. Haal in dit geval wel niet alleen de kleur, maar ook zoveel mogelijk échte planten en plantenprints in huis.

Foto: H&M Home

Chic en glamoureus

Een witte kerst met hier en daar een spatje geelgoud staat gelijk aan een stijlvolle kerst. Let hier wel op een goede balans. Overdaad schaadt. Bij twijfel over de voorgaande kleuren is deze tijdloze optie een absolute aanrader.

Foto: Zara Home

Lees ook:

Partner Content