Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Extra dikke Moederdag-Libelle: 196 pagina’s leesplezier

Mama vieren we deze week bij Libelle in stijl, met een extra dikke Moederdagspecial. Je gewone Libelle is deze week dus een XL-versie, boordevol mama-liefde. Daarin lees je hoe mooi, sterk en tegelijk kwetsbaar die liefde is.

Mama-liefde = puur en onvoorwaardelijk

Deze week portretteren we die ijzersterke mama-liefde aan de hand van verhalen. Mama’s die hebben moeten vechten om moeder te worden, of om het te blijven. Ze hebben moeten leren om sterk te zijn, om te aanvaarden dat je soms struikelt en om uiteindelijk weer op te staan en door te gaan. Maar ze hebben het gedaan. Allemaal met diezelfde oerkracht: pure, onvoorwaardelijke moederliefde.

Mama’s aan het woord

Lien Van de Kelder, Lieve Blancquaert, Goedele Devroy en vele andere bekende en onbekende mama’s vertellen openhartig over het mama-zijn. En hoe single mama’s zich voelen en het moederschap bolwerken, lees je in onze grote single mama-enquête.

Je vindt je 196 pagina’s dikke Libelle met pakkende portretten en inspirerende verhalen vanaf donderdag 11 mei in de winkel voor € 4,85.