Spoorstaking volgende week: studenten mogen op hotel

Door De Redactie

De examenkoorts stijgt en de spoorstaking vandaag en volgende week doet daar nog een schepje bovenop. Maar hotelketen ibis wil studenten graag een hart onder de riem steken en biedt een studententarief aan. Ook schenken ze 25 kamers gratis weg.

Met de spoorstaking vandaag en volgende week maandag en dinsdag jaagt de NMBS studenten tegen zich in het harnas. Studenten die pendelen, komen in de problemen door de staking. Dit brengt voor hen extra stress mee. Sommige studenten dreigen zelfs helemaal niet op de campus te geraken. Maar ibis wil daarin tegemoetkomen.

25 gratis kamers

Op vertoon van een studentenkaart kun je aan een studententarief een kamer boeken. Als je een kamer deelt met een medestudent, kun je zelfs de kosten delen door twee. Je moet er wel snel bij zijn: de eerste 25 studenten die een kamer boeken, krijgen deze helemaal gratis en voor niets. Studenten die internet nodig hebben, kunnen op hun twee oren slapen: er is overal gratis WIFI. Het voordelige tarief is geldig in één van de hotels in Brussel, Gent of Leuven.

Kamer boeken?

Interessant voor je (klein)zoon of (klein)dochter? Boek dan zeker een kamer via de speciale website. Het aanbod loopt is geldig op maandag 30 en dinsdag 31 mei, wanneer een nieuwe spoorstaking is aangekondigd. De 25 snelste studenten die een gratis kamer krijgen, worden persoonlijk ingelicht door ibis.

Aanbod geldig in…

De deelnemende ibis hotels in België zijn: ibis budget Brussels Airport, ibis budget Brussels South, ibis Brussels Airport, ibis Brussels Centre Gare du Midi, ibis Brussels Centre Ste-Cathérine, ibis Brussels Expo – Atomium, ibis Brussels off Grand Place, ibis Brussels Waterloo, ibis Styles Bruxelles Centre Le Louise, ibis Styles Bruxelles Centre Stéphanie, ibis Gent Centrum Opera en ibis Leuven Centrum.

Bron: ibis, Beeld: shutterstock

 

Meer energie tijdens de examens? Deze natuurlijke energieboosters kunnen je helpen.

Partner Content