Deze week in Libelle: zalig zomerfeest met de favoriete aperohapjes van Libelle-chef Ilse

Door Rani Merckx

Zomers aperitief met vrienden of familie in het vooruitzicht? Niets maakt zoveel indruk als een tuintafel voor lekkere aperohapjes, allemaal zelfgemaakt, dankzij de recepten van Libelle-chef Ilse die je deze week in je Libelle vindt! 

Ilse’s aperohapjes: toppers voor elk feestje

Zet je zomervakantie goed in met het heerlijke aperobuffet van Libelle-chef Ilse. Serveer zomerse hapjes zoals kroketjes van zalm en avocado, appelhapjes met kipsalade of een groentetuintje met hummus van zoete aardappel, en het wordt een apero waar nog lang over gesproken zal worden.

Van Italiaanse worstenbroodjes tot komkommerrolletjes met kruidenkaas: ontdek deze en vele andere recepten in je Libelle van deze week!

8x gratis vakantiekaartjes om op te sturen

Vertrekt je (klein)kind binnenkort op sport,- scouts- of chirokamp? Verras hem/haar met een leuk kampkaartje! Deze week vind je 8 vrolijke exemplaren, helemaal gratis bij je Libelle.

Ook dit lees je deze week in Libelle:

  • Openhartig: lezeressen over hun meest bizarre date
  • Heerlijk los en luchtig: zwierige zomerjurken
  • Mijn Verhaal: Liselotte stond oog in oog met een overvaller
  • Zo maak je je eigen totebag

Dat en nog veel meer interessante, ontroerende en fijne artikels lees je deze week in Libelle, vanaf donderdag 30 juni in de winkel. Of download de Mijn Magazines app en lees je favoriete magazine digitaal.

Mijn Magazines App: gratis in de App Storeen Google Play.

 

Las je deze artikels al?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content