Mijn verhaal: Annemie leerde als naturist haar lichaam aanvaarden

Mijn verhaal: Annemie leerde als naturist haar lichaam aanvaarden
Getty Images

Voor Annemie haar partner Wim leerde kennen, had ze een moeilijke relatie met haar lichaam. Samen ontdekten ze de wereld van het naturisme, en ondertussen heeft ze geleerd om van haar lichaam te houden.

Annemie (53): “Ik heb altijd enorm veel complexen gehad over mijn lichaam. Als jong meisje scholden mijn broers me uit voor ‘vet zwijn’ en lachten ze me uit met mijn ‘patattenneus’. Die pesterijen hebben mijn zelfbeeld heel lang negatief beïnvloed. Ook als volwassen vrouw vond ik mezelf alleen maar dik en lelijk. Mijn lichaam aan anderen tonen durfde ik niet, zelfs bij mijn nieuwe partner Wim moest ik eerst een drempel over.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

MEER OPENHARTIGE VERHALEN:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)