Ontdek de allermooiste herfstwandelingen in ons Libelle Wandelpakket!

Ontdek de allermooiste herfstwandelingen in ons Libelle Wandelpakket!
GettyImages

Een laagje mist dat bossen en weides onderdompelt in een mystiek sfeertje, bomen die hun mooiste kleurenpalet tonen, knisperende bladeren onder je voeten … In de herfst zie, ruik en hoor je de natuur pas écht. Het ideale decor om eropuit te trekken voor een heerlijke wandeling! 

Heerlijk herfstwandelen: hier kun je het!

Of je nu wilt bosbaden, uitwaaien of gezellig bijkletsen met je geliefden: geen betere plek om dat nu te doen dan in een bos, park of weide, want in de herfst zijn het echte schilderijtjes!

Snak jij na die drukke zomer ook naar wat rust? Snuister dan zeker door onze wandelroutes van ons wandelpakket, en zoek die zalige stilte op!


Klik hier om ons Wandelpakket te ontdekken!


Het Libelle Wandelpakket, wat is dat?

Het Libelle Wandelpakket is een gratis pakket met 10 prachtige wandelroutes dat je élk seizoen ontvangt (40 wandelroutes per jaar, dus). Handige routekaartjes om te downloaden, veel extra info en adresjes onderweg én een energieboost zijn inbegrepen! 😉

Ontdek nú de allermooiste wandelroutes voor de herfst!

Nu het gezelligste seizoen van het jaar steeds voelbaarder wordt, staat er alweer een nieuwe lading toproutes voor je klaar! Registreer en ontvang ons Wandelpakket met de 10 mooiste herfstwandelingen!

Extra leuk: als je je nu inschrijft, krijg je er meteen ook onze zomerroutes én de lenteroutes van je pakket bovenop.

Wandel jij mee?

Je hoeft je maar eenmalig (gratis) te registreren, wij bezorgen je dan telkens een reminder dat er een nieuw pakket voor je klaarstaat. Hoe handig is dat?

Inschrijven doe je zo:

  1. Surf naar onze Libelle Wandelpagina,
  2. Klik op ‘Ik ontvang graag Libelle’s Wandelpakket‘ en volg de stappen,
  3. Je ontvangt een bevestigingsmail en 10 tot in de puntjes uitgewerkte herfstwandelingen (met routekaartje, bezienswaardigheden, gpx-file …)
  4. Bij de start van elk nieuw seizoen ontvang je een mailtje met toegang tot een nieuw seizoenspakket. Dat gebeurt 4x per jaar, tot je je 40 wandelingen hebt.

 

Laat de stress thuis, en trek er even tussenuit!

 

Meer lezen over wandelen?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)