Nieuw! Ga op wandel met ons gratis Libelle Wandelpakket

Nieuw! Ga op wandel met ons gratis Libelle Wandelpakket
©GettyImages

Bij Libelle zijn we dol op wandelen! Of het nu gaat om een vluchtig ommetje tijdens een (thuis)werkdag of een stevige tocht door bos of hei: wandelen doet ons deugd, om zóveel redenen. Daarom stellen wij met veel plezier het gratis Libelle Wandelpakket aan je voor!

Waar wandelen? Wij stippelden het voor je uit!

Stiltewandelingen, natuurwandelingen, blotevoetenpaden, een zalig tochtje langs het water: we hebben wat afgewandeld het voorbije jaar, en daarbij hebben we flink wat onbekende paden en verborgen parels ontdekt. En wij zijn nog lang niet uitgewandeld.

Integendeel, bij Libelle willen we vooral blíjven wandelen. Omdat het niet alleen heerlijk is, maar ook gezond is voor je lichaam en je geest, je energie geeft en je batterijen oplaadt.

Dus hebben we voor jou een extra portie wandelgeluk klaarstaan…

Wandelplezier voor elk seizoen

We stellen je met veel plezier ons gloednieuwe Libelle Wandelpakket voor: een gratis pakket waarin we voor elk seizoen 10 prachtige wandelroutes uitstippelen, die jou trakteren op mooie uitzichten, ritselende bossen en verrassende paadjes. Zo heb je na een jaar in totaal 40 seizoenswandelingen verzameld. Handige routekaartjes om te downloaden, veel extra info en adresjes onderweg én een energieboost zijn inbegrepen. 😉

Wandel jij met ons mee? Schrijf je dan nú in voor ons Libelle Wandelpakket en bijt de spits af met de 10 favoriete lentewandelingen van de redactie!

Inschrijven doe je zo:

  1. Surf naar onze Libelle Wandelpagina,
  2. Klik op ‘Ik ontvang graag Libelle’s Wandelpakket’ en volg de stappen,
  3. Je ontvangt een bevestigingsmail en 10 tot in de puntjes uitgewerkte lentewandelingen (met routekaartje, bezienswaardigheden, gpx-file …)
  4. Bij de start van elk nieuw seizoen ontvang je een mailtje met toegang tot een nieuw seizoenspakket. Dat gebeurt 4x per jaar, tot je je 40 wandelingen hebt.

Heel veel wandelplezier!

 


Trouwens, wist je dat we ook een heuse Libelle Vriendinnen Wandelchallenge hebben? Als je wel wat extra motivatie kunt gebruiken om je stappers aan te trekken, of anderen het goeie voorbeeld wilt geven, dan is dit zeker iets voor jou! Je ontdekt er hier alles over!


 

Meer lezen over wandelen?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)