Wandelen in de zomer: ontdek de mooiste wandelingen in ons Libelle Wandelpakket!

Wandelen in de zomer: ontdek de mooiste wandelingen in ons Libelle Wandelpakket!
©GettyImages

Ben je dol op wandelen, maar heb je de bekende wandelroutes wel een beetje gezien? Wel, in ons Libelle Wandelpakket geven we de mooiste wandelingen prijs. Én onbekende natuurplekjes die je deze zomer kunt ontdekken!

Waar wandelen? Wij stippelden het voor je uit!

Stiltewandelingen, natuurwandelingen, blotevoetenpaden, een zalig tochtje langs het water: we hebben het voorbije anderhalf jaar heel wat afgewandeld, en we zijn nog lang niet uitgewandeld!

Meer nog: we willen vooral blíjven wandelen. Omdat het niet alleen heerlijk is, maar ook gezond is voor je lichaam en je geest, je energie geeft en je batterijen oplaadt.

Dus hebben we voor jou een extra portie wandelgeluk klaarstaan …

Ken jij ons Libelle Wandelpakket al?

We stellen met veel plezier ons Libelle Wandelpakket aan je voor: een gratis pakket waarin we voor élk seizoen 10 prachtige wandelroutes uitstippelen die jou trakteren op mooie uitzichten, ritselende bossen en verrassende paadjes!

Zo heb je na een jaar in totaal 40 seizoenswandelingen verzameld. Handige routekaartjes om te downloaden, veel extra info en adresjes onderweg én een energieboost zijn inbegrepen. 😉

Ontdek de allermooiste wandelroutes voor de zomer!

We beten de spits af met onze lentewandelingen, en nu de zomer zijn intrede gemaakt heeft, staat er alweer een nieuwe lading toproutes voor je klaar! Want die lange zalige zomerdagen zijn héérlijk om te wandelen! Zalig langs het water, in een verkoelend bos, met zicht op de mooiste zomerbloeiers …

Registreer nu en ontvang ons Wandelpakket met de 10 mooiste zomerwandelingen! Extra leuk: je krijgt meteen toegang tot onze zomerroutes én de lenteroutes die we eerder al verzamelden!

Wandel jij mee?

Je hoeft je maar eenmalig (gratis) te registreren, wij bezorgen je dan telkens een reminder dat er een nieuw pakket voor je klaarstaat. Hoe handig is dat?

Inschrijven doe je zo:

  1. Surf naar onze Libelle Wandelpagina,
  2. Klik op ‘Ik ontvang graag Libelle’s Wandelpakket’ en volg de stappen,
  3. Je ontvangt een bevestigingsmail en 10 tot in de puntjes uitgewerkte lentewandelingen (met routekaartje, bezienswaardigheden, gpx-file …)
  4. Bij de start van elk nieuw seizoen ontvang je een mailtje met toegang tot een nieuw seizoenspakket. Dat gebeurt 4x per jaar, tot je je 40 wandelingen hebt.

Heel veel wandelplezier!

 

Meer lezen over wandelen?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)