Make Belgium Great Again: Vlaanderen liet zich massaal registreren voor orgaandonatie

Door De Redactie

Zondag 23 september 2018 gaat in als een hartverwarmende dag! Want toen trok Vlaanderen massaal naar de geopende stad- of gemeentehuizen om zich te laten registreren voor orgaandonatie. Het resultaat van de oproep van Frances Lefebure afgelopen week in Make Belgium Great Again.

26.779 nieuwe registraties

De hele namiddag bleef het aantal registraties voor orgaandonatie oplopen. De opkomst in alle steden en gemeenten was massaal en ongezien. Op dit moment klokt Make Belgium Great Again af op 26.779 nieuwe registraties sinds de uitzending. Een resultaat dat nu al de stoutste verwachtingen overtreft en de komende dagen nog verder kan oplopen.

“Dit is te zot voor woorden”, klinkt het bij Frances Lefebure. “Er staan op dit moment 1.212 mensen op de wachtlijst, dus we hadden stiekem gehoopt op 1.212 nieuwe registraties. Maar dat we heel Vlaanderen zouden kunnen mobiliseren en bijna 27.000 nieuwe registraties zouden noteren, hadden we nooit durven dromen. Bedankt Vlaanderen!”

Bron: vtm

Nog meer lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content