VIDEO: Man zingt ‘The Lion King’-duet met… een ezel!

Door Diny Thomas

Als je dacht dat je alles al gelezen of gezien had van ‘The Lion King’, dan heb je het mis. In South Carolina zong de Amerikaan Travis Kinley ‘Circle of Life’, het openingsnummer van de legendarische Disneyfilm, en kreeg hij versterking van zijn schattige ezel Nathan. 

Disneyklassiekers

Na ‘The Jungle Book’, ‘Beauty and the Beast’, ‘Dumbo’ en ‘Aladdin’, verscheen onlangs de live-actionfilm ‘The Lion King’. En niet alleen mensen zijn helemaal weg van de remake, ook ezel Nathan is duidelijk dol op het verhaal.

Het baasje van Nathan, de Amerikaan Travis Kinley, zong uit volle borst hét openingslied ‘Circle of Life’ van de Disneyklassieker. En tot zijn grote verbazing zette iemand anders het lied spontaan mee in: jawel, ezel Nathan.

Een ware hit

Het feelgoodfilmpje werd al meer dan 3 miljoen keer bekeken op sociale media, en maar liefst 60.000 keer gedeeld. Zelfs de originele zanger van het lied, de Zuid-Afrikaanse Lebo M., was gecharmeerd door de zingende ezel. Veel kijkplezier!

Bron: VRT NWS – Beeld: Facebook/The Walt Disney Company 

LEES OOK:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content