LAS VEGAS, NV - MARCH 23: Entertainer Olivia Newton-John attends the inaugural Las Vegas F.A.M.E (Film, Art, Music and Entertainment) Awards presented by the Producers Choice Honors at the Hard Rock Cafe Las Vegas Strip on March 23, 2017 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Gabe Ginsberg/FilmMagic)

Olivia Newton-John opnieuw getroffen door kanker

De Australische zangeres en actrice Olivia Newton-John (68) kondigde deze week op haar website slecht nieuws aan: er werd opnieuw borstkanker bij haar vastgesteld. 

Pijnlijke rug

Olivia Newton-John, vooral bekend van haar rol in de film “Grease”, kampte de laatste tijd met een zeurende pijn in haar rug. Na een medisch onderzoek stelden dokters vast dat ze borstkanker heeft met uitzaaiingen naar de ruggenwervels.

Tweede keer

Nochtans onderging Olivia in 1992 al een stevige chemotherapie én een borstamputatie na een eerder geval van kanker. Momenteel volgt ze een natuurlijke therapie en stralingstherapie om de ziekte te bekampen. Ze laat zich behandelen in het Olivia Newton-John-kankercentrum in Melbourne in Australië.

Hoopvol

Olivia Newton-John zegt zelf dat ze niet anders kan dan zich positief op te stellen. Ze hoopt sterk dat ze de geannuleerde concerten in Noord-Amerika in het najaar zal kunnen afwerken.

Meer informatie over borstkanker lees je hier:

Voorkomen is beter dan genezen! Heb je nog vragen? Op de website van Think-Pink vind je meer informatie terug. 

 

Partner Content