Overzicht: zo gaat het met de koppels uit Blind Getrouwd

Heb je Blind Getrouwd gemist gisteren? Ben je benieuwd hoe het nu met de koppels gaat? Dan hebben wij hét perfecte overzicht voor je opgesteld.

Nicolas en Evelien

Dit duo startte hun huwelijksfeest en huwelijksnacht op een innige, speelse manier. De twee voelden zich van bij het begin goed bij elkaar en dat belooft veel goeds. Maar zoals te verwachten was, beginnen er nu toch enkele twijfels op te spelen.

Evelien heeft het zichtbaar moeilijk met het wel erg intieme lichamelijke contact. Wanneer ze dat toegeeft aan Nicolas, maakt dat hem ook weer wat onzeker. Gelukkig weet Evelien dat makkelijk op te vangen door hem te troosten. Maar de sfeer is toch iets minder warm dan in het begin.

Nick en Veerle

Nick is er meester in om Veerle op haar gemak te stellen. Hij wil koste wat het kost de perfecte man voor haar zijn, en dat wérkt. De twee groeien steeds dichter naar elkaar toe en Veerle voelt zich duidelijk goed bij Nick.

Hoewel Veerle in het begin iets gereserveerder was, vertelt ze nu dat ze zich echt meer wil openstellen. Benieuwd naar hoe dit koppel zal evolueren!

Mathias en Sally

Het leek er even niet goed uit te zien voor dit duo. Sally klapte dicht toen ze hoorde over het wel heel turbulente vrijgezellenleven van Mathias. Haar onzekerheid speelde haar parten. Maar Mathias probeert er alles aan te doen om haar gerust te stellen.

Sally vertelde dat het heel wat moeite zou kosten om haar vertrouwen te winnen, maar dat lijkt Mathias niet af te schrikken.

Ben en Tine

Er is al heel wat over geschreven, maar wonder boven wonder: Ben en Tine lijken eindelijk naar elkaar toe te groeien. Wanneer Ben vertelt over zijn verleden en hoe vaak hij gepest werd, beseft Tine hoe hard ze al voor hem geweest is. Die openheid zorgt ervoor dat het ijs eindelijk lijkt te ontdooien.

Voor de eerste keer sliepen Tine en Ben nu ook samen. Het was nog een beetje onwennig, maar het is duidelijk: dit duo wil moeite doen, en dat is alleen maar positief.

Bron: Het Nieuwsblad – Beelden: VTM

Las je deze nieuwe artikels al?

Partner Content