Prins Charles doet verrassende suggesties voor de naam van de royal baby

Door Jolien Thieleman

Over enkele maanden verwachten prins Harry en Meghan Markle hun eerste kindje. Traditioneel weten we pas bij de geboorte welk geslacht én welke naam de baby zal hebben, toch geeft opa Charles alvast een voorsmaakje.

Tijdens een bezoek aan het ‘Australia House’ in Londen heeft de prins van Wales namelijk een aantal suggesties gedaan voor de naam van de royal baby. En die zijn duidelijk geïnspireerd op Harry en Meghans tour door Australië en Nieuw-Zeeland.

Suggesties

“Mijn zoon Harry vertelde me dat ze tijdens hun tour door Australië veel suggesties hebben gekregen voor de naam van hun baby. Even tussen ons: ik verwacht dat Kylie en Shane een goede kans maken”, zegt hij al grappend.

Meer vrijheid

Of dat de effectieve namen zullen worden, valt te betwijfelen, maar het is wel zeker dat Harry en Meghan wat meer vrijheid zullen hebben bij het kiezen van de babynaam. In tegenstelling tot prins William is prins Harry zevende in lijn voor de Britse troon, waardoor de kans zo goed als onbestaande is dat de baby ooit over Groot-Brittannië zal regeren. Toch zal het kindje een koninklijke naam krijgen. Over welke namen alvast wordt gespeculeerd, lees je in dit artikel.

Bron: Libelle.nl – Beeld: Getty Images

Meer royal nieuws:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content