Getty Images

Britse royals vieren Moederdag: kinderen van prins William en Kate maken tekening voor Diana

Door Jolien Thieleman

In Groot-Brittannië werd zondag al Moederdag gevierd. Het ideale moment voor de kinderen van prins William (38) en Kate Middleton (39) om hun grootmoeder, wijlen prinses Diana, te eren met mooie woorden en een tekening.

Mooie herinnering

Op Moederdag denken prins George (7), prinses Charlotte (5) en prins Louis (2) niet alleen aan hun eigen mama, maar zetten ze ook hun grootmoeder prinses Diana in de bloemetjes. Dat doen ze met een speciale moederdagkaart die prins William en Kate op Instagram delen.

“We kijken uit naar een tijd in de niet al te verre toekomst waarin we onze moeder weer gewoon een knuffel kunnen geven”, schrijft het royal koppel. Daarbij onthullen ze dat de kinderen elk jaar een kaart maken ter herinnering aan hun oma, Diana, voor William. “Wat de omstandigheden ook zijn, we denken aan je op deze Moederdag”, klinkt het.

Lieve boodschappen

De kinderen hebben duidelijk hun best gedaan voor de tekeningen. “Gelukkige Moederdag”, schrijft George op zijn kaart. “Ik hou heel veel van je en denk altijd aan je.” Ook prinses Charlotte heeft iets op haar kaart geschreven: “Lieve oma Diana, ik denk aan je op Moederdag. Ik hou heel veel van je. Papa mist je.” De kleine Louis heeft een hartje geschilderd en stickers geplakt.

Klik op het pijltje naar rechts om de tekeningen te bekijken:

https://www.instagram.com/p/CMZY0vPFTBm/?utm_source=ig_embed

Meer royalty:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content