Prinses Eugenie en haar man delen eerste gezinsfoto’s met hun pasgeboren zoontje

Prinses Eugenie en haar man delen eerste gezinsfoto's met hun pasgeboren zoontje
Belga

Op dinsdag 9 februari werden de Britse prinses Eugenie (30) en haar man Jack Brooksbank (34) de kersverse ouders van hun eerste kindje. Het jongetje luistert naar de naam August Philip Hawke Brooksbank.

Gezinsfoto’s

“We willen je voorstellen aan August Philip Hawke Brooksbank”, schrijft Eugenie op haar Instagramprofiel bij een reeks vertederende foto’s waarop zij en Jack poseren met hun zoontje. Ze werden gemaakt door de verloskundige bij hen thuis. Druk op het pijltje naar rechts om ze te bekijken:

Gelukwensen

De prinses maakt ineens van de gelegenheid gebruik om iedereen te bedanken voor de gelukwensen. “Bedankt voor zoveel mooie berichtjes. Ons hart is vol liefde voor dit kleine mannetje, woorden schieten tekort. We zijn verheugd om de foto’s met jullie te kunnen delen.”

August is het negende achterkleinkind van koningin Elizabeth en prins Philip, en het eerste kleinkind van Eugenies ouders prins Andrew en Sarah Ferguson. Hij is elfde in lijn voor de Britse troonopvolging.

Meer royalty:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)