Harry en Meghan vragen om bijzondere babycadeaus

Door Jolien Thieleman

Over enkele weken sluiten prins Harry en zijn hoogzwangere vrouw Meghan Markle hun eerste kindje in de armen. Het koppel vraagt nu om bijzondere cadeaus voor de kleine spruit.

Sussex Royal op Instagram

Vorige week stelden de hertog en hertogin van Sussex hun officiële Instagramaccount, @SussexRoyal, voor. Ze braken meteen alle records met meer dan 1 miljoen volgers op enkele uurtjes tijd. Het account telt nu al meer dan 4,3 miljoen royal fans.

Geboortelijst

Harry en Meghan maakten van de gelegenheid gebruik om via Instagram hun geboortelijst bekend te maken. Het gelukkige koppel vraagt niet om schoentjes en zachte teddyberen, maar om donaties voor goede doelen die ouders en kinderen in nood ondersteunen.

Donaties voor het goede doel

“Wat een bijzondere verrassing was de babyborrel afgelopen zondag. De hertog en hertogin van Sussex zijn ongelooflijk dankbaar voor de liefde en steun in de aanloop naar de geboorte van hun eerste kind”, schrijven de royals bij een hartverwarmende foto van hun tweetjes. “Het koppel moedigt iedereen aan om geen cadeautjes te sturen, maar in de plaats schenkingen te doen aan goede doelen voor kinderen en ouders in nood. Als je al een gift hebt gedaan, dan willen ze je hartelijk bedanken. Als je erover nadenkt, vragen ze je vriendelijk de volgende organisaties te overwegen.”

https://www.instagram.com/p/Bv4Ou8nBFDE/?utm_source=ig_embed

Mooie organisaties

Harry en Meghan stellen daarbij vier organisaties voor die hen nauw aan het hart liggen:

  • Lunchbox Fund biedt warme maaltijden aan meer dan 25.000 kinderen. Voor zo’n 20 cent kun je een gezonde dagschotel kopen voor een minderbedeeld kind.
  • Little Village verzamelt kleding, speelgoed en andere nodige dingen voor kinderen van 0 tot 5 jaar. De organisatie verdeelt de spullen aan gezinnen die het minder breed hebben.
  • WellChild verzorgt jongeren met een ernstige ziekte thuis, dicht bij hun familie.
  • Baby2Baby voorziet kinderen van 0 tot 12 jaar die in armoede leven van kleding, luiers en andere broodnodige spullen.

https://www.instagram.com/p/Bv9W_-BhYDS/?utm_source=ig_embed

Geboorte

Wanneer Harry en Meghan hun kleine prinsje of prinsesje precies verwachten, weten we traditioneel pas bij de geboorte. Meghan verklapte eerder wel dat ze eind april is uitgerekend. Het koppel nam alvast hun intrek in Frogmore Cottage, niet ver van Windsor Castle waar ze getrouwd zijn, om zich in alle rust te kunnen voorbereiden op het ouderschap.

Coverbeeld: Getty Images

Meer royalty:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content