Meghan Markle blikt vooruit op de bevalling

Door Jolien Thieleman

2019 belooft een spannend jaar te worden voor Meghan Markle: samen met haar man prins Harry verwacht ze in het voorjaar hun eerste kindje. De hertogin zou nu zo’n 25 weken zwanger zijn en blikt alvast even vooruit op de bevalling.

Felicitaties

Na een bezoek aan de kerk van Sandringham begroette Meghan enkele royal fans die buiten stonden te wachten. De hertogin kreeg heel wat felicitaties terwijl ze een babbeltje met hen sloeg. “Ze zei: ‘We kijken er heel erg naar uit, want we zijn er bijna'”, vertelt een fan aan de Britse pers. “Ik zei dat ze van elk moment moest genieten, want dat moeder zijn iets geweldig is.”

Oprecht

“Ze was zo oprecht. Ze nam rustig de tijd om met de fans te praten en handjes te schudden, en wanneer ik haar naar de baby vroeg veranderde ze compleet. Ze straalde en legde instinctief haar hand op haar buik. Het was prachtig om te zien”, vertelt de fan.

Lentebaby

Harry en Meghan maakten op 15 oktober bekend dat ze hun eerste kindje verwachten. Meghan zal in het voorjaar bevallen, vermoedelijk in april, in de Lindo-vleugel van het St. Mary’s ziekenhuis in Londen waar ook schoonzus Kate Middleton bevallen is van haar drie kinderen. Of het een jongen of een meisje zal zijn, is nog even afwachten: traditioneel wordt het geslacht pas bij de geboorte bekendgemaakt.

Coverbeeld: Getty Images

Meer royalty:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content